Magnetni set štapića i kugli 64 delova Magnetne kocke

Lokacija: Beograd (Srbija)
Kategorije: Ostalo
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Magnetni set štapića i kugli 64 delova

Set magnetnih šipki za izgradnju je napravljen od visokokvalitetne ABS plastike, prirodnih trajnih magneta, svi delovi su veći od 3.5 cm i zaobljene ivice čine ga bezbednim za igru dece. Dobra STEM igračka za dečake i devojčice, pogodna za decu od 3 i više godina za razvoj inteligencije i finih motoričkih veština.

Karakteristike: šarene magnetne kuglice i štapići. Lako se povezuje i razdvajaju. Pomozite svojoj deci da prepoznaju osnovne boje i oblike, promovišu njihovu maštu i kreativnost prilikom slaganja. Vaša deca mogu da prave vrste 2D modela kao i 3D oblike, lopte se koriste za povezivanje štapova, dok štapovi rade po principu magneta.

Višestruke primene: Obrazovni gradivni blokovi za devojčice, dečake i bebe, možete se igrati sa svojom decom kod kuće ili na otvorenom. Koristi se i za školu, vrtić, odličan izbor za božićni poklon ili rođendanski poklon

U setu je 6 boja podeljenih na toplu (žuta, narandžasta i crvena) i hladnu boju (zelena, plava i ljubičasta) toplu boju (severni pol) koja privlači hladnu boju (južni pol).

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogadu ! ! !
Slanjem Brzom Postom!  

Obnovljen:

Cena: 1.800,00 din