Najčešća pitanja


Kako postaviti oglas?

Da bi ste postavili oglas, morate biti registrovan korisnik. Ako ste se već registrovali, dovoljno je samo da se prijavite sa svojom e-mail adresom i lozinkom, klikom na link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu sajta i postavite oglas.


Kako se prijaviti / preregistrovati, ako ste korisnik prošle verzije sajta?

Novi sistem za prijavljivanje na sajt koristi e-mail adresu i lozinku.

  • Ako u prošloj verziji sajta niste popunili polje za e-mail adresu, upišite kao i obično broj telefona kojim ste se ranije prijavljivali i dobićete SMS sa privremenim kodom za prijavu. Kada se prijavite, upišite svoju validnu e-mail adresu i od tog momenta ste preregistrovani i nadalje se prijavljujete sa tom e-mail adresom i važećom lozinkom.
     
  • Ako ste u prošloj verziji sajta popunili polje za e-mail, prijavite se sa tom e-mail adresom, na koju će vam stići verifikacioni kod, kojim potrvđujete preregistraciju. Od tog momenta se nadalje prijavljujete sa tom e-mail adresom i važećom lozinkom.


Kako se registrovati ako ste novi korisnik?

Da bi ste se registrovali, treba samo da kliknete na dugme "Registruj se" u gornjem desnom uglu sajta i popunite podatke. Kada popunite sve podatke i potvrdite registraciju, dobićete mail sa verifikacionim kodom, koji treba da iskoristite za završni korak registracije.


Nije vam stigao mail sa verifikacionim kodom?

Ako vam kojim slučajem nije stigao verifikacioni mail, pogledajte u polje "Spam", ili "Neželjena pošta", možda je završio tamo.


Kako se prijaviti / preregistrovati ako ste na prošloj verziji sajta imali više naloga sa istom e-mail adresom?

U tom slučaju prijavite problem administratoru. U donjem desnom uglu sajta, kliknite na polje "Problem / ocena", ili ako pristupate preko mobilnog, otvorite padajući meni u gornjem desnom uglu.