Autokamera retrovizor DVR color

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Zamislite da nepažljiv pešak istrči ispred vašeg automobila, ne ostavljajući vam vremena da zakočite. Kako da dokažete da niste krivi? Zbog ovakvih situacija nevini vozači lako završe u zatvoru. Da li bi auto kamere pomogle da ishod bude drugačiji?     
Internet je danas preplavljen snimcima saobraćajnih nesreća snimljenih kamerama iz automobila, pri čemu deluje kao da najveći broj stiže iz Rusije.     

Zaista veliki broj automobila u ovoj zemlji ima kamere koje snimaju kroz vetrobran. Rusi su, obzirom na okolnosti, shvatili da je posedovanje sopstvenog video snimka u slučaju nekog incidenta isplativa investicija.     

Razne prevare su tamo vrlo česte, od pešaka koji se praktično bacaju na vozila ili samo glume da su udareni, pa traže nešto novca kako ne bi zvali policiju, preko automobila koji će iznenada krenuti unazad, udariti vas i takođe pretiti policijom ukoliko ne platite, do zaletanja već slupanog vozila u vaše i okupljanja lažnih svedoka, koji će tvrditi kako ste krivi.     

Stoga su mnogi Rusi pad cena digitalnih auto kamera (na engleskom „ onboard camera“ ili „ dash camera/cam“ ) dočekali kao pravo spasenje. Naime, u bratskoj nam zemlji sudovi video snimke sa kamera montiranih u automobil uzimaju kao relevantan dokaz. Uostalom, ako slika vredi više od hiljadu reči, koliko onda vredi video snimak?     


auto kamera lako se montira preko vaseg retrovizora u kolima    
Ultra tanak dizajn kucista i praktican portabl.     
podrska nocno snimanje, G-senzor, detekcija pokreta, video snimanje itd.     
visoke rezolucije 1080P/30fps    
litijumova baterija cine uredjaj duze u funkciji    
uz orginalnu kutiju se dobija:     
auto kamera-retrovizor    
kabal USB    
auto punjac    
dve gumice za drzanje uredjaja    

 

Šaljem brzom poštom.

Obnovljen:

Cena: 3.500,00 din