NOVO Luksuzan pokrivač od merino vune

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

NOVO Luksuzan pokrivač od merino vune 
 
Fantastičan italijanski 4 slojni pokrivač od vune i kašmira, za, odrasle, decu, bebe

PRAVA MERINO VUNA SA WOOLMARK GARANCIJOM KVALITETA - p r o v e r e n   k v a l i t e t - pomaže u terapiji svih tegoba i mirnog, okrepljujuceg sna. Uz proizvod dobijate i garanciju.

OBOSTRANO, 4 slojna vuna, 850 gr/m2 - izuzetno topla

Komplet posteljine za zdravo spavanje od MERINO VUNE  sa obe strane.         Prirodno i zdravo, a luksuzno.           Cena je džabe jer traje godinama.

Vuna je prirodna zaštita kojom se ovce štite od kiše, snega, hladnoće, vrućine.

Merino vuna je      izvrstan temperaturni regulator i izolator, pa se zato koristi za pokrivanje zimi.

-      prekrivač    100 x 200 cm                                                                    

Merino vuna      zbog svojih svojstava ima vrlo    blagotvorno djelovanje na zglobove i kosti      te održava optimalnu temperaturu na bolnom mestu, a    zbog  Lanolina iz vune koji na viruse, bakterije i grinje deluje rezistentno i ne dozvoljava im opstanak proizvodi od merino vune su u potpunosti antialergijski i antibakterijski  i služe u terapiji svih reumatskih tegoba.

Pokrivač treba da dobro toplotno izoluje, dakle odvoji spavača od hladnog noćnog vazduha, a da pri tome postoji delimična razmena vazduha i vlage između pokrivača i okoline.

Ovakvu optimalnu toplotnu izolaciju uz razmenu vazduha i vlage nude samo      vuneni pokrivači.

Uparavanje pod sintetičkim pokrivačima  dovodi do čestog otkrivanja i prevrtanja u snu, što vlažno i pregrejano telo izlaže udaru hladnog noćnog vazduha, što predstavlja stres za organizam.

Vremenom ovo može dovesti do reumatskih oboljenja.     MERINO vuneni jorgan  spečava ovakve situacije i veoma    je cenjen kao proizvod sa ANTIREUMATSKIM dejstvom.

Obnovljen:

Cena: 120,00 EUR