LED Grow 3 x 60 Leds za rast biljaka Full Spectrum + Adapter

Lokacija: Niš (Srbija, Niš)
Stanje: Novo
Garancija: Nema

Tekst oglasa

LED sijalica sa 60 led dioda za brzi rast i razvoj biljaka u kućnim uslovima ili kao izvor dodatne svetlosti u plastenicima i pri proizvodnji rasada.
Struktura svetlosti je:
40 Crvenih - talasnih dužina 630nm i 660nm pri kojima je intenzitet fotosinteze najveći i koje pospešuju cvetanje, rast, formiranje cvetnih pigmenata, sintezu hlorofila i plodonošenje (razvoj generativnih organa)
14 Plavih - talasnih dužina 440nm i 460nm koje pospešuju rast biljaka (vegetativni razvoj)
2 Hladno bele 6500K - za upotpunjenje spektra svetlosti
2 UV - talasnih dužina 380nm do 410nm tj. UVA ultraljubičasta svetlost koja nije štetna za biljke, utiče da listovi budu deblji, stimuliše stvaranje proteina, šećera i drugih jedinjenja, utiče na dezinfekciju sredine i smanjuje oboljenja biljaka
2 IR - talasne dužine 730nm koja ima termički efekat i stimuliše rast ćelija

Ova LED sijalica je nova i visokog kvaliteta, nema senki u svetlosti, svetlost je ljubičaste nijanse, homogena na celoj obasjanoj površini. Odlikuje se malom potrošnjom, velikom uštedom energije i dugim vekom trajanja. Mnogo je efikasnija od običnih sijalica, neonki, HPS sijalica i većine halogenih lampi (LED Grow sijalice su od HPS efikasnije 3,5 do 5 puta). Malo se greje zahvaljujući spoljašnjem aluminijumskom hladnjaku, bezbedna za upotrebu i izdržljiva. Jednostavna za instalaciju i rad jer ima klasično sijalično grlo E27, kompaktna. U ovu sijalicu su ugrađeni originalni Epistar Grow LED čipovi koji će garantovano i PROVERENO doprineti ekstremno brzom napretku u vegetativnoj fazi i ciklusima cvetanja vaših biljaka što je preduslov za visok prinos.

VAŽNO: Talasne dužine koje emituju ove LED diode su tačno propisanih vrednosti, onih koje najbolje odgovaraju potrebama biljaka, što je bitna razlika od sličnih proizvoda konkurentnih proizvođača.

LED čip: SMD2835 60 kom x 3 kom
Ugao osvetljenja: 120
Osveljenost: (50cm): 2000 lux
Faktor snage (PF): 0,97
Napon: AC85-265V
Vek trajanja: 50.000h
Sijalično grlo: E27
Materijal hladnjaka: Aluminijum
Dimenzije: 55mm X 80mm
Težina: 106 gram

Pakovanje: 3 Led grow sijalica po 60 Leds + adapter 3 E27 na 1 E27

U roku od 7 dana od prijema moguće je uložiti reklamaciju na eventualnu funkcionalnu neispravnost svih uređaja iz ponude i ostvariti zamenu ili povraćaj novca (fizička oštećenja i električni udari se ne računaju)

Obnovljen:

Cena: 4.000,00 din