Casovi engleskog: odrasli - Novi Sad / Online

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Profesorka engleskog jezika, sa 25-godisnjim iskustvom u poducavanju veoma sirokog spektra polaznika (programeri, inzenjeri, menadzeri, doktori, ekonomisti..), daje casove engleskog jezika odraslim osobama.

Casovi dostupni uzivo ili preko aplikacija: Skype, Zoom, Viber, WhatsApp.

Pocetni i napredni nivoi, opsti i poslovni engleski, gramatika, konverzacija, priprema za poslovni interview.
Priprema studenata za polaganje ispita.

Individualni casovi, pazljiv pristup u radu prema svakoj osobi pojedinacno.

Bez obzira koji su vasi trenutni motivi za usavrsavanje engleskog jezika, kroz nas zajednicki rad i trud, veoma brzo cete i sami primetiti vas veliki napredak, u poredjenju sa znanjem sa kojim ste dosli prvog casa. Takodje, uvidecete da novosteceno znanje mozete odmah prakticno koristiti u vasem realnom zivotu.

Uvidecete da postajete sposobniji da sasvim spontano, prirodno, gramaticki pismeno i bez poteskoca izrazavate svoje misli..da mnogo brze, efikasnije i uspesnije obavljate postavljene zadatke koje treba da uradite na engleskom jeziku. Postacete ravnopravan sagovornik i ucesnik u svim vidovima komunikacije na engleskom jeziku.

Engleski jezik vise nece biti prepreka za ostvarenje vasih zivotnih ciljeva.

Od sada, i u svim godinama koje su ispred vas, engleski jezik ce biti kvalitet koji vam (zajedno sa mnogim drugim znanjima i vestinama), otvara mnoga vrata. Vrata koja bi, (bez fluentnog znanja engleskog jezika!), za vas bila zatvorena.

Poslovno ili privatno.

Kvalitetno znanje engleskog jezika pomoci ce vam da iskoristite sanse, koje bi inace, za vas bile nedostupne i neiskoriscene.

Detaljne informacije o metodu rada mozete dobiti na broj:

Tel: 064 528 67 57

Obnovljen:

Cena: nije navedena