Kurs za Muskog i Zenskog Frizera Novi Sad New Models World Academy

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Najbolja Akademija u Srbiji   

POSTANITE    NAJBOLJI     F R I Z E RI 

 KURS ZA FRIZERE 

NEW MODELS WORLD ACADEMY

 INDIVIDUALNA OBUKA

Kurs za Zenskog i Muskog Frizera   u organizaciji naseg New Models Academy odvija se iskljucivo jedan na jedan kako biste bili sigurni da je predavac u potpunosti posvecen Vama i Vasem uspehu , sto ce Vam omoguciti da se bavite ovim veoma isplativim poslom odmah po zavrsetku kursa!

Individualna obuka rad jedan na jedan.

Nama je na prvom mestu da od nas izadjete sa znanjem , pratimo Vase radove i imate nasu potpunu podrsku tokom Vaseg rada nakon obuke.

21. Godina sa Vama!

Edukaciju odrzava Sertifikovan Edukator Nikolic Zeljko.

Obuka se odrzava u dogovorene dane i termine kada Vama odgovara. Vrsimo upis polaznika koji zele da usavrse svoje znanje,priliku za upis imaju i polaznici koji nisu zavrsili frizersku skolu.Program obuhvata potpuno nov pristup edukaciji za frizere stiliste.

PSIHOLOSKI PRISTUP KLIJENTU TEHNIKE SISANJA 32

NACINA

TEHNIKE OBLIKOVANJA KOSE

COLORISANJE KOSE NOVA TEHNOLOGIJA

NADOGRADNJA KOSE RAD NA ZIVIM MODELIMA INDIVIDUALNA OBUKA FRIZERA!  27 Casova za Muskog Frizera i 27 casova za Zenskog Frizera 

Obuka traje tri meseca, 9  dolazaka traje jedan mesec obuke .Ili obuka traje krace ako imate duple casove svaki dolaskom.Ukupna cena Edukacije za Muskog frizera 900 eura a za Zenskog Edukacija 1200 eura 

Svakom polazniku obezbedjen je sav potreban alat. TRI PUTA NEDELJNO 3-4H Proverite zasto je nas prenos znanja najuspesniji.

Novi Sad Milovana Glisica br.5

Molimo Vas da pre dolaska pozovete na navedene brojeve telefona.

info.062/115-06-57   060/6367-624

Obnovljen:

Cena: 900,00 EUR