Poslovno -Stambeni objekat

Lokacija: Stanovo (Srbija, Kragujevac, Kragujevac)
Kvadratura: 200m2
Nivo u zgradi: Sprat
Namena prostora: Više namena

Dodatne informacije

Internet, Parking, garaža, Novogradnja, Telefon

Tekst oglasa

Prodajem poslovno stambeni objekat ( 3 etaze), podrum28m2 + lokal 67m2 +stan 80m2+ pomocni objekat 72 m2. Objekat se nalazi na uglu dve ulice i lokal ima mogucnost prosirenja jos 88 m2 a moguca je izgradnja jos jedne etaze( 4. etaza) stambenog dela od 80 m2. Objekat je po projektu i dozvoli trebao da se izgradi sa 4 etaze. Za poslednju etazu je napravljeno stepeniste i izvuceno gvozdje i postavljen krov. Tako da sa skidanjem krova i malom investicijom je moguce sagraditi jos 80 m2. 
Objekat je novo gradnja i poseduju kompletnu dokumentaciju i upotrebnu dozvolu. Kvalitet izgradnje je na jako visokom nivou -- za sve betone posedujem atest (betoni iz betonjerke) i iskljucivo je gradjen sa rebrastom armaturom podrum ima hidroizolaciju i drenazu. . . . . itd.  
Lokal je u funkciji i trenutno se izdaje, takodje i stambeni deo je potpuno sredjen i ima unutrasnju izolaciju min. vuna+rigips + izolacija pod-plafon. Grejanje je CG na gas, PVC stolarija, komarnici, Izlog na lokalu Aluminijumski profili, topla voda na gas, sporet gas  itd. . . . . . . . . . . . . . . 
Za ljude koji su u biznisu auto-servisi, perionice, proizvodnja i sl. je idealan zbog mogucnosti prosirenja prostora i sirokog prilaza sa dve ulice a povrsina placa je 5 ari. Moguce je uzeti i stambeni kredit na jedan deo objekta , jer se posebno vodi kao poslovno - stambeni objekat. . . . . . . itd.  Objekat nema spoljnu izolaciju i fasadu. Poslednje 2 slike su od pomocnog objekta povrsine 12 * 6 m. 
Zamena je moguca -- manji stan ( iskljucivo bez CG Gradskog -- moze i bez grejanja) i doplata u kesu. 
Objekat se nalazi na " Kruznom putu " -- Stanovo-- Kragujevac.

Objavljen:

Cena: 83.000,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!