Istražite, Igrajte se i Učite uz Našu Montessori Tablu u Obliku Koale!

Lokacija: Vršac (Srbija, Vršac)
Kategorije: Drvene igračke
Stanje: Novo

Tekst oglasa

🐨 Uđite u čarobni svet učenja uz našu Montessori Tablu u Obliku Koale! Pažljivo osmišljena da probudi radoznalost i neguje nezavisnost, ova obrazovna igračka utelovljuje Montessori filozofiju, pozivajući decu da istražuju, igraju se i uče u sigurnom i stimulativnom okruženju.

Karakteristike:

Šarmantan i Bezbedan Dizajn: Napravljena od tretiranog drveta i ukrašena nežnim, bojama bezbednim za decu, naša tabla u obliku koale kombinuje šarm sa sigurnošću, osiguravajući sate bezbrižne igre za vaše mališane.

Gladak i Bezbedan: Sa potpuno glatkom površinom i bez oštrih ivica, roditelji mogu biti sigurni da se njihovo dete igra u sigurnom okruženju.

Edukativne Avanture: Meri 500 x 800 cm, ova prostrana tabla nudi raznovrsne interaktivne aktivnosti dizajnirane da unaprede kognitivni razvoj i fine motoričke veštine, dok neguje ljubav prema učenju.

Montessori Čudo: Razvijena u skladu sa Montessori principima, naša tabla podstiče nezavisnost i osnažuje decu da istražuju svet oko sebe sa samopouzdanjem i radoznalošću.

Zašto Izabrati Našu Tablu u Obliku Koale? 🐨 Krenite na putovanje otkrivanja i mašte uz našu Montessori Tablu u Obliku Koale. Posmatrajte kako kreativnost vašeg deteta raste dok se igrajući otkrivaju čuda učenja.

Savršeno za Svaku Priliku: 🎁 Naša tabla u obliku koale idealan je poklon za rođendane, praznike ili bilo koju posebnu priliku. Pogodna za devojčice i dečake, to je dragocen suvenir koji donosi radost i neguje razvoj od samog početka.

Naručite Sada i Poklonite Vašem Malom Otkriće i Avanturu!

 

Obnovljen:

Cena: 7.000,00 din