Nabijanje terena vibro pločom

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Vršimo uslužno nabijanje terena i rastresitog materijala na teritoriji Novog Sada i okoline – priprema za beton, asfalt, ivičnjake i behaton, pomoću vibro ploče tipa:

Ruttelplatte 1300, težine 90kg, snage 4.8kW, sa motorom od 196kubika, koja izvodi 5500 vibracija po minuti čime je osigurano sigurno sabijanje materijala do 30cm dubine, odnosno tucanika do 30 cm dubine. Udarna snaga je 1300kg odnosno rad koji vrši je 13kN, što je dovoljno za standardno sabijanje materijala.

Poseban rad vršimo sa finalnim nabijanjem postavljenih behaton profila, što vršimo sa tepisima postavljenih ispod ploče, radi što ravnomernijeg sabijanja nakon slaganja behatona.

Dodatna primena, nabijanje terena pre betonaže, ili ravnanja slojeva za behaton, nabijanje stopa za temelje ili potpore za metalne konstrukcije, potporne zidove, ograde i nabijanje terena posle kopanja za instalacije, navodnjavanje i uređenje dvorišta ili kuća.

Možete dodatni materijal pogledati na Inst profilu @greengroupindustries, što je i ime firme, koja se primarno bavi razvojem projekata održivog razvoja www.green-group.rs  mail: office@green-group.rs i na tel 0642054288 (Viber, Whats Up, Signal, SMS područije NS i okolina)

 

Obnovljen:

Cena: 30,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!