Izvođenje sistema grejanja

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Sistemi grejanja su osnovna delatnost naše firme, radimo projektovanje, planiranje implementaciju i puštanje u rad sistema grejanja koji su pretežno orjentisani ka upotrebi biomase, sunčeve energije i geotermalnih izvora – Obnovljivi izvori energije koji su jeftiniji od prirodnog gasa, naročito od centralnog grejanja.

Poseban program je snabdevanje korisnika grejanja sa agropeletom napravljen od sojine i pšenične slame sa karakterističnom energetskom vrednosti od preko 18 MJ/kg, odnosno za agropelet od slame moguće je pomoću 3.5 tona zagrejati 100m2 stambenog prostora. Cena je reda veličine 115 do 125 eura po toni za agropelet kad je u sezoni za grejanje

Peći koje se koriste u našem sistemima grejanja je najvećim delom domaće proizvodnje snage od 35kW do maksimalnih 5MW ili više po posebnom zahtevu, jer težimo promociji domaćeg proizvoda na domaćem tržištu i radi edukativne vrednosti kako bi što više ljudi videlo benefite domaćeg proizvoda i obnovljivog energenta.

Pored instaliranja sistema grejanja na Obnovljive Izvore energije, vršimo instaliranje gasnih kondenzacionih peći renomiranog proizvođača Vaillant. Pored ovih aktivnosti vršimo instaliranje toplotnih podstanica, kalorimetara za merenje potrošnje toplotne energije preko merenja ultrazuka.

Možete dodatni materijal pogledati na Inst profilu @greengroupindustries, što je i ime firme, mail: office@green-group. rs i na tel 0642054288 (Viber, Whats Up, Signal, SMS područije NS i okolina)

Obnovljen:

Cena: 10,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!