Visak Sferis. Radiestezija. Mesing.

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Visak Sferis se izrađuje u obliku kugle. Naziv ovog viska potiče od grčke reči « sphaira» , što znači lopta. Sferični objekti su trodimenzionalne površine, zaobljena masivna figura, kod koje je svaka tačka na površini podjednako udaljena od centra.

 

Na svom donjem delu se nalazi vrh koji je pomerljiv. Izvrtanjem ili uvrtanjem se može fino podešavati njegova ukupna dužina i tako postići veća preciznost u radu.

 

Kretanje ovog loptastog-viska-sa-vrhom je takvo da ga čini pogodnim pri radu sa dijagramima i mapama. Zbog svog specifičnog oblika prvenstveno je namenjen istraživanju materijala, odnosno sastava stena. Njegov aerodinamični oblik omogućuje rad sa njim čak i pri vetrovitom vremenu.

 

Viskovi se pojedinačno izrađuju ili kako jedan moj prijatelj kaže - stvaraju, sa posebnom pažnjom,  od mesinga proverenog kvaliteta a završna obrada je poliranjem, da bi dobili glatkoću i sjaj, kako bi bili pogodniji za svakodnevnu upotrebu.

 

Zadovoljni korisnici naših viskova su ono čemu mi najviše posvećujemo pažnju. Ako budete imali nekih pitanja u vezi sa viskovima, stojimo vam na raspolaganju. Zahvaljujemo vam se na interesovanju i podrsci.

 

Informacije:

Kontakt telefon: 063/77-94-234

E-mail: mala.radionica.visak@gmail.com

 

Obnovljen:

Cena: 20,00 EUR