Radni visak. Radiestezija. Mesing.

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Radni visak je proistekao iz potrebe za instrumentom - alatkom ili bolje reći pomagalom pri radu jedne grupe posvećenih i upornih aikido praktikanata. U početku je pretrpeo nekoliko međuverzija i korekcija. Od kada je definisan njegov oblik - dimenzije nisu više menjane i vremenom je postao prihvaćen i od šire populacije korisnika viska koji svakodnevno rade sa njim.

 

Upotrebljava se kao radni visak i namenjen je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu. Odlično je izbalansiran i brzo i lako menja svoju putanju. Ne spada u teške viskove.

Mada izrađen na istim tehničkim osnovama, kao i ostali viskovi, ova verzija se razlikuje sa tehničke, kao i sa estetske tačke gledišta. Na njega je montiran lančić sa drvenom drškom umesto kanapa.

 

Koriste ga pored ostalog i reiki terapeuti, aikido, džiudžica i drugi praktikanti koji u svojoj praksi povremeno ili stalno koriste visak.

 

 Viskovi se pojedinačno izrađuju ili kako jedan moj prijatelj kaže - stvaraju, sa posebnom pažnjom,  od mesinga proverenog kvaliteta a završna obrada je poliranjem, da bi dobili glatkoću i sjaj, kako bi bili pogodniji za svakodnevnu upotrebu.

 

Zadovoljni korisnici naših viskova su ono čemu mi najviše posvećujemo pažnju. Ako budete imali nekih pitanja u vezi sa viskovima, stojimo vam na raspolaganju. Zahvaljujemo vam se na interesovanju i podrsci.

Obnovljen:

Cena: 25,00 EUR