Pametni robot pas na daljinsko upravljanje

Lokacija: Beograd (Srbija)
Kategorije: Roboti
Stanje: Novo

Tekst oglasa

RC robot pas je najbolji robot partner za vašu decu. Može deci doneti više smešnog sa pevanjem, plesom, hodanjem, klizanjem i interakcijom. Pored opštih funkcija, takođe izvodi vratolomije kao što je stoj na rukama

Gurnite se, sedite, lezite, prevrnite se, pametno pratite.

Programabilna dečija robot igračka ima funkciju programiranja sa jednim dugmetom. Možete programirati psa robota da radi u skladu sa vašim zahtevom.

Operacija je jednostavna, potrebno je samo da unesete niz radnji da biste realizovali programiranje i Deci je lako naučiti.

RC robot pas igračka može da se igra 40 minuta nakon punjenja oko 120 minuta.

I možete je lako napuniti pomoću USB kabla koji dolazi sa robotom. Kada punite robota psa, morate da ga izvadite baterija, a kontroleru su potrebne 2 baterije (nisu uključene).

Pametna igračka za pse robot za decu je napravljena od izdržljive, bezbedne i netoksične, ABS plastike otporne na lomljenje.

Glatka površina bez oštrih uglova, apsolutno je bezbedna za decu.

Naš slatki robot pas je pogodan kao božićni ili rođendanski poklon za decu, svideće im se i radovaće se što će se igrati sa njim.

Vaša deca mogu da uče programiranje i uče o inteligentnim robotima dok se igraju, što je pogodno za kultivaciju dečja misaona sposobnost i kreativnost.

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu! !
Slanjem Brzom Postom!

Obnovljen:

Cena: 4.500,00 din