Orgoniti

Lokacija: Sremska Mitrovica (Srbija, Sremska Mitrovica)
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Orgonit je pretvarač (transformator energije) napravljen od metalne piljevine, kristala i epoksi smole. Orgonit privlači tešku, negativnu energiju i pretvara je u pročišćenu, pozitivnu energiju putem piezo- električnog efekta. Štiti od elektro-magnetskog zračenja (računara, wifi routeri, televizora, mobilnih i drugi elektroničkih uređaja), zračenja podzemnih voda, Hartmanovih čvorova i svemirskog zračenja.  

Veći orgonit, veličine 11x11x10cm zbog svojih dimenzija služi za neutralisanje podzemnih voda, Hartmanovih čvorova I drugih štetnih zračenja. Postavlja se pored kreveta ili drugde u kući.     

  Manji orgonit je lični orgonit, koji može da se nosi sa sobom, a može biti u obliku piramide, dijamanta i lopte.  Koristi se i protiv elektromagnetnog zračenja.

 Pravimo i okrugle pločice kao podmetače za eneriziranje vode, a i kao lični orgonit.

  Orgoniti su izrađeni od epoksi smole, gvozdene piljevine i većih špiceva gorskog kristala zalivenih u bakar. Količina gvozdenih opiljaka je preko 60%, što uslovljava dobro delovanje. U svim orgonitima se nalazi i šungit, jedinstven mineral na svetu, iz Rusije i bakarna spirala na dnu.

Cena veće piramide je 6000 dinara, srednje 3000 dinara,većeg dijamanta 2500, male piramide i malog dijamanta 1500, a pločice 1200. Primamo porudzbine i za druge dimenzije. 

Obnovljen:

Cena: 6.500,00 din