Instalacija grejanja radijatora i podnog grejanja

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Sistemi grejanja su osnovna delatnost naše firme, radimo projektovanje, planiranje implementaciju i puštanje u rad sistema grejanja, na radijatore ili preko podnog grejanja, gde posle izvodimo keramičarske radove preko slojeva koji su ispod instaliranim grejnim telima. Pretežno smo orjentisani ka upotrebi biomase, sunčeve energije i geotermalnih izvora – Obnovljivi izvori energije koji su jeftiniji od prirodnog gasa, naročito od centralnog grejanja.

Kao postupak rada ili instalacije sistema grejanja, je da:

  • Vršimo premer domaćinstva, ili projekta građevinskog za stambeni objekat
  • Uradimo procenu protoka toplotne energije po domaćinstvu
  • Izračunamo energetsku gustinu za potrebnu snagu za grejanje
  • Izvršimo procenu troškova za instaliranje radijatora ili podnog grejanja
  • Izvršimo ugradnju grejanja u domaćinstvo

Peći koje se koriste u našem sistemima grejanja je najvećim delom domaće proizvodnje snage od 35kW do maksimalnih 5MW ili više po posebnom zahtevu, jer težimo promociji domaćeg proizvoda na domaćem tržištu i radi edukativne vrednosti kako bi što više ljudi videlo benefite domaćeg proizvoda i obnovljivog energenta.

Pored instaliranja sistema grejanja na Obnovljive Izvore energije, vršimo instaliranje gasnih kondenzacionih peći renomiranog proizvođača Vaillant. Pored ovih aktivnosti vršimo instaliranje toplotnih podstanica, kalorimetara za merenje potrošnje toplotne energije preko merenja ultrazuka.

Posebno smo ovlašćeni za rad i servisiranje Vaillant gasnih kotlova za grejanje, kao i ugradnju Vaillant kondenzacionih kotlova visoke efikasnosti.

Možete dodatni materijal pogledati na Inst profilu @greengroupindustries, što je i ime firme, koja se primarno bavi razvojem projekata održivog razvoja www.green-group.rs  mail: office@green-group.rs i na tel 0642054288 (Viber, Whats Up, Signal, SMS)

Obnovljen:

Cena: 10,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!