Ugradnja TARKETT ploča gotovog parketa

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Vršimo ugradnju gotovih ploča TARKETT  parketa u raznim formatima i dezenima ( RUMBA, SALSA, SALSA ART VISION, SALSA PREMIUM, SAMBA, i najpopularnijih STEP i TANGO) kao i tekstilnih ploča koje su u stilu drveta, za razne primene i u raznim strukturama u građevini kao elementa Završnih Zanatskih radova.

Ukoliko Vas interesuju podovi koji su elegantni, imaju dug životni vek, a istovremeno su vrlo laki za ugradnju i održavanje, ova vrsta parketa je najidealniji izbor. Zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima, drvene podove karakteriše izdržljivost, stabilnost antistatičnost, visoka apsorpcija (smanjenje) buke i veoma dobra toplotna izolacija. Drveni podovi su prirodan, obnovljiv i biorazgradiv proizvod, koji se može reciklirati, što doprinosi očuvanju životne sredine. Nakon instaliranja podnog grejanja, košuljica i dodatan sloj instaliranog parketa prestavlja bolji toplotni akumulator u prostoriji, čime podno grejanje postaje efikasnije.

Odabirom GOTOVOG PARKETA obezbedićete Vašem domu visokokvalitetnu i prirodnu podnu oblogu koju ćete koristiti dugi niz godina. Jedna od njegovih prednosti je što ga možete postavljati kada god Vi to želite, bez obzira na vremenske uslove. Površina gotovog parketa je fabrički već obrađena, pa nema potrebe za hoblovanjem i lakiranjem, a ugradnja je brza i jednostavna, bez buke, prašine i neprijatnih mirisa.

Nakon što ste odabrali drveni pod koji želite i sav potreban prateći materijal, mi ćemo se pobrinuti za dostavu kupljenih proizvoda na Vašu adresu i organizaciju profesionalne ugradnje.

Možete dodatni materijal pogledati na Inst profilu @greengroupindustries, što je i ime firme, koja se primarno bavi razvojem projekata održivog razvoja Green-group.rs  mail: office@green-group.rs i na tel 0642054288 (Viber, Whats Up, Signal, SMS)

Obnovljen:

Cena: 10,00 EUR