BIOMETRIJSKA BRAVA sa otiskom prsta

Lokacija: Vranje (Srbija, Vranje)
Kategorije: Ostalo
Stanje: Novo
Garancija: Nije nevadeno

Tekst oglasa

Tehnologija budućnosti od danas može biti i u vašem domu.

Možda ste do sada vidjeli samo na filmu, ali brava na otisak prsta je postala dostupna i za vaš dom. Izgubljeni ili zaboravljeni ključevi sada su stvar prošlosti.

BioEnter brava koja se otvara otiskom prsta odlikuje se jednostavnom i brzom montažom. Prikladna je za sve tipove vrata, debljine od 3 - 7 cm.                                         
Jednostavno programiranje omogućava u roku od nekoliko sekundi memorisanje željenog otiska ili šifre.                                         
Napajanje je baterijsko koje je dovoljno za prosečnu godišnju upotrebu. Brava će vas na vreme upozoriti o stanju napajanja.

Upotreba se svodi na jednostavno prislanjanje prsta na čitač koji će trenutno otključati vrata ili odbiti netačan otisak. Bravu takođe možete otvoriti i uz pomoć ključa.

Vrata se automatski zaključavaju nakon zatvaranja tako da nikad više ne morate brinuti jesu li ostala otključana. Ukoliko se koristi u poslovnim prostorijama, može se onemogućiti funkcija automatskog zaključavanja u određeno vreme. Isto tako se može i onemogućiti pristup programiranom otisku ukoliko je to potrebno.

Prilikom upotreba čitač otiska, tastatura i display su osvetljeni te omogućuju nesmetanu upotrebu i u trenutku smanjene vidljivosti.

Od sada možete imati siguran san.

 

  • VIŠE METODA IDENTIFIKACIJE
  • TEHNOLOGIJA OJAČANOG SENZORA
  • ROBUSTNA MEHANIČKA STRUKTURA
  • LAKA INSTALACIJA I RUKOVANJE
  • PRODUŽEN VEK TRAJANJA BATERIJA
Obnovljen:

Cena: 1,00 EUR