Online časovi iz matematike

Lokacija: Priboj (Srbija, Priboj)

Tekst oglasa

Časovi se održavaju za teoritorije ,sledećih, država: Republika Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Republika Severna Makedonija, Srbija i Crna Gora.

Takodje, časovi se održavaju i za klijente,iz drugih zemalja, po dogovoru.

Master matematike drži časove iz matematike za:


-osnovnu školu
-srednju školu
-fakultet


U okviru časova, moguće je realizovati pripreme za: pismene zadatke, testove , prijemne ispite za upis u srednje škole i na fakultete, kao i pripreme za polaganje ispita na fakultetima i popravnih ispita u školama. Na časovima , zadaci se postupno rade i detaljno objašnjavaju, korak po korak, s tim što se ,poseban, akcenat stavlja na kvalitet rada.

Cene časova

Cena jednog školskog časa 600 din.(5eura).

Cena dva školska časa 1200 din. (10 eura).


Časove je moguće realizovati putem viber-a, Zoom-a , Google Meet-a i e-mail-a.

Za sve detaljnije informacije, obratiti se na e-mail  m78834384@gmail.com (funkcionalan e-mail nalog za instruktivnu nastavu).


Napomena 1: Ukoliko se, na primer, realizuju dva, tri ili više školskih časova, jedan školski čas moguće je održati gratis, dok se ostali časovi naplaćuju.U galeriji oglasa, nalaze se fotografije , odredjenih, postupno rešenih i objašnjenih zadataka, za osnovnu , srednju školu i fakultet, koji demonstriraju, mogući, način rada, u okviru online instrukcija.

Takodje, zadatke za osnovnu školu, srednju školu i fakultet, sa detaljnim objašnjenjima možete pronaći, u sekciji Featured(fajl: Portfolio radova-finalna verzija), na, mom, linkedin profilu. Pomenuti zadaci, demonstriraju jedan od , mugućih, načina rada i objašnjavanja.

Napomena 2 : Časove je moguće održavati i vikendom.Krajnje profesionalno pristupam održavanju online časova, pa stoga bih zamolio sve ,ozbiljno, zainteresovane kandidate za časove iz matematike, da se jave i da budu dosledni u radu, kako bi koordinisanim radom , koji podrazumeva moja ,detaljna, objašnjavanja zadataka i povratnu informaciju kandidata, kao i moje predloge (sugestije) o uradjenim zadacima za samostalan rad, preko Google meet-a, Zoom-a , Viber-a , Google Classroom-a ili Email-a. došli do , zajedničkog, cilja, a to je znanje kandidata.

Napomena 3. Za sve detaljnije informacije ,pozvati na ,naznačeni, broj telefona ili kontaktirati putem vibera ili whatsapp-a.

Kontakt putem vibera, na broj telefona: +38766782729

Obnovljen:

Cena: 600,00 din