Keramičarski radovi izgradnja kupatila i kuhinja

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Vršimo izgradnju novih kupatila i kuhinja u novogradnji, ili adaptaciju postojećih kupatila sa upotrebom novih materijala i novih dizajna pločica. Instaliranje tuš kabina ojačanim staklom i postavljanje ostale galanterije. Takođe vršimo i druge keramičarske usluge, popločavanje, adaptaciju postojećih površina pokrivena keramičkim pločicama raznih profila.
U okviru posebnih radova za izgradnju kupatila nudimo usluge instaliranja vodovodnih cevi i kanalizacione infrastrukture prema zadatom zahtevu u okviru postojećih uslova zadatih arhitektonskim ograničenjima. Pošto je firma greengroupindustries, orjentisana na izvođenje projekata grejanja u okviru ovih radova instaliramo podno grejanje u kupatilima kod individualnih domaćinstava. Poseban program je realizovanje sistema grejanja na geotermalnu energiju, ili toplotne pumpe, a dopunu sistemu čini grejanje na agropelet koji povećava toplotni kapacitet na niskim temperaturama.
•    Adaptacija kupatila
•    Vodovodni sistemi
•    Postavljanje sanitarija
•    Postavljanje tuš kabina
•    Popločavanje kuhinja, stepenica, ulaza stepeništa i drugih površina
•    Elektroinstalaterski radovi u okviru izvodjenja novih kupatila i kuhinja
Možete dodatni materijal pogledati na Inst profilu @greengroupindustries, što je i ime firme, koja se primarno bavi razvojem projekata održivog razvoja green-group.rs  mail: office@green-group.rs i na tel 0642054288 (Viber, Whats Up, Signal, SMS)
 

Obnovljen:

Cena: 10,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!