Sapuni od svinjske masti - domaći sapuni

Lokacija: Zvezdara (Srbija, Beograd)
Pol: Nije navedeno

Tekst oglasa

Domaći seljački sapun kakav se nekada pravio u Vojvodini od svinjske masnoće. Svinjska mast je stari narodni lek koji se koristi u ishrani već vekovima. Osim toga upotrebljava se i u kozmetici za negu lica, tela i kose.
 
Ovaj prirodni sapun je napravljen od prirodne i čiste domaće svinjske masti.
Nekada su ovakve slične sapune izrađivali toplim postupkom saponifikacije ili narodski rečeno kuvanjem masti ili svega i svačeka.   Zbog toga se ljudima jajvalju pogrešne predpostavke.

Pročitajte o čemu je reč ;

Mi to danas izrađujemo hladnim postupkom saponifikacije da bi dobili lep oblik i tvrdoću. Sama čistoća svinjske masti daje da sapun nema neki neprijatan miris. Onda ko voli može ga koristiti i za telo jer nema otrovnih ili štetnih supstanci.   Ovaj je najbolji za ručno pranje veša. To znači da se nasapunjaju delovi problematične odeće tj. delovi odeće koji su uflekani ili masniji. Sapun će to bez problema oprati. Nakon toga završiti pranje ručno ili u mašini za veš. Sapun poseduje izuzetno peraće svojstvo a pena je doterana da ima dobar vizuelni efekat. Narod voli da pene sapuni pa smo izašli u susret.  Pravimo sapune od svinjske masti sa dodatkom praska za ves i bez (prasak dodajemo samo da bi vise penio). Obavezna je napomena ako se naručuju sapuni sa dodatkom praška za veš.
Oblik je podešen za ruku tako da može da se stisne čvrsto u ruku i da ne klizi.
Sapun je visoke tvrdoće i dugotrajan. Bele je boje, kao što je prikazano na slikama.
Ovaj sapun još lepo peni pa je i vizuelni osećaj zadovoljen. Svaki proizvođač sličnog sapuna ima neku svoju viziju a naša je  da ponudimo tržištu zaboravljene prirodne stvari, kao jedna od tih stvari je i ovaj višenamenski sapun. Mi smo se potrudili da zbog naših potrošača napravimo najbolje za najnižu cenu. Proverite.

Ono što bih dodao, kao osnovnu karakteristiku naših prirodnih sapuna i pogotovo ovoga peraćeg sapuna je da :

“ lepo pere, lepo peni i najbitnije da nije štetan po čovekov organizam” .

Posle pranja veša našim sapunom je veš oplemenjen. Može da se renda i da se dodaje u prašak za veš po želi potrošača. Ako i kojim slučajem dobro ne isperete ručno ili u mašini ostatke od ovog sapuna, ne brinite nema alergije kao sa praškovima za veš.

Uvek ga imamo u ponudi.

  Tako sigurno nećete pogrešiti i ovaj sapun će Vam uštedeti gomilu para za hemijsko čišćenje.   

Sečeni su ručno pa varira tezina. . .  

Llično preuzimanje važi samo ako uzimate  10 komada i više.

Trenutno je sazreo i to možete videti po beloj plesni ili ( buđi kako to neko zove ) i tezak je  od 180 gr do 220gr ( od 180 din / kom do 250 din / kom ).

 Manji od 90 gr do 130 gr------- od 50 din / kom do 150 din / kom.

Pogledajte i moje druge oglase.

Za sve informacije stojim na raspolaganju.
Kontaktiraj te me preko telefona : 064/ 35-34-827
Mejl : ragnar. kum@gmail. com

Obnovljen:

Cena: 100,00 din