Radnopravni priručnik za državne organe - Novaković

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)
Tema: Pravo
Format: Novo

Tekst oglasa

Naslov: Radnopravni priručnik za državne organe 
Autor(i): Sekula Novaković 
Izdavač: Zavod za unapređenje poslovanja 
Mesto: Beograd 
Godina: 2010 
Povez: tvrd 
Strana: 520 
Format: 25 cm 
Pismo: ćirilica 
Stanje knjige: nekorišćena 
Opis knjige: 
U ovoj kapitalnoj knjizi, na preko 520 stranica, obrađeni su svi radnopravni instituti koji se odnose na državne službenike i nameštenike, počev od zasnivanja do prestanka njihovog radnog odnosa. Obrada ovih pitanja izvršena je prema Zakonu o državnim službenicima, drugim zakonima i pratećim podzakonskim aktima. Pri tome je poseban akcenat stavljen na rešenja iz najnovijih izmena i dopuna navedenog zakona i uredbi kojima se bliže uređuju pojedina pitanja iz ovog domena. 
Knjiga ima prvenstveno instrukcioni karakter i kao takva sadrži primere svih najvažnijih akata (odluka, ršenja i dr.) iz oblasti radnih odnosa, koji se mogu lako prilagoditi praktičnim potrebama svakog državnog organa. 
Pored potpune teoretsko-pravne obrade radnopravne materije koja se odnosi na državne organe, knjiga sadrži i prečišćen tekst Zakona o državnim službenicima, Zakona o platama državnih službenika i nameštenika i Posebnog kolektivnog ugovora za državne organe, kao i svih uredbi kojima je bliže uređen položaj zaposlenih u državnim organima. 
Osnovni cilj ove knjige je omogućavanje pravilnog rada i zakonitog postupanja u složenoj materiji koja je u njoj obrađena. 

Uplata se može izvršiti pouzećem, a može i pre slanja uplatom na račun u Telenor banci. 
Troškove slanja plaća kupac. 
Lično preuzimanje podrazumeva dolazak na mesto gde se dogovorimo (Beograd - uglavnom centar, Muzej Istorije Jugoslavije, tj. Hajd Parka, Autokomanda) u tom slucaju i plaćanje lično. 

Obnovljen:

Cena: 2.500,00 din