AdBlue Emulator IVECO OBD2

Lokacija: Zemun (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

##### Ad BlueNat pro5 OBD2 IVECO ###
##### Adblue emulator Iveco obd2 Nat pro5  ### 
Cena AdBlue tečnosti ili urea se sipa u posebne rezervoare i samim tim je dodatni trošak za svakog prevoznika. Potrošnja adblue tečnosti je različita od proizvođača do proizvođača tih vozila, kao i troškovi upotrebe iste.
Upotrebom AdBlue emulatora , vozilo prestaje da troši datu tečnost a samim tim smanjuje troškove prevoza i dodatna skupa održavanja sistema. Tako da je veoma isplativa zamena u odnosu na cena adblue tečnosti. Pojavom adblue emulatora je počela nova era u elektronskom premošćavanju SRC siistema.  
Uvođenjem SCR tehnologije se pojavila i tecnost AdBlue.  AdBlue  je neškodljivi sintetički rastvor.  On se koristi za redukciju štetnih izduvnih gasova u teretnim vozilima sa Euro 4, Euro 5 kao i Euro 6 dizel motorima. AdBlue je netoksičan i ekološki prihvatljiv proizvod svrstan u klasu najnižeg stepena opasnosti za vodenu sredinu.  Adblue tečnost je 32,5 procentni vodeni rastvor uree koji nije otrovan, niti zapaljiv.
BEZ PROGRAMIRANJA #### NIJE POTREBAN NIKAKAV SOFTVER ###########

NIJE POTREBNO DA Adblue SISTEM BUDE ISPRAVAN
100 % PROVERENO RADI 
Na vama je da odlučite samo šta želite, a mi ćemo vam to obezbediti.  
Kod nas su svi uređaji provereni i testirani. Garancija.  
Prodajom Ad BlueNat OBD2 se bavimo već vise godina i nasi pro5 emulatori se nalaze na preko 500 vozila različitih proizvođača.  
AdBlue pro5 je uređaj spreman da preusmeri rad vaseg AdBlue sistema i NoX senzora na kamionima koji su opremljeni EURO 4/5 katalizator sistemima, čak i sa oštećenim AdBlue SCR sistemom. AdBlue je jednostavan za instalaciju .  
1. Samo ga priključite na kamion ili autobus preko OBD2 konektora(dijagnostički konektor).  
2. Ad BlueNat će premostiti AdBlue sistem i odmah prestaće korišćenje AdBlue tečnosti i premostiti NoX senzore .  
3. Bez ikakvog gubitka snage motora ili bilo kog upozorenja na instrument tabli i u dijagnostičkom sistemu .  
4.  Ad BlueNat OBD2 ne menja bilo koji od podešavanja trajno . Da se vrati na prvobitna podešavanja kamiona , samo isključite Ad BlueNat OBD2 iz OBD2 konektora .

 

Napomena: Uz kupljeni uređaj dobijate fabričko uputstvo i ne snosimo odgovornost za  eventualna ne slaganja.  U slucaju ne uspele ugradnje nemožemo prihvatiti povrat robe. 
 

-Svi uređaji su testirani i 100% ispravni.
-Ne vršimo uslugu ugradnje kupljenih uređaja.

Za sve nedoumice i za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju a dodatne informacije oko svakog proizvoda možete naći i na našoj stranici 
FB STRANICA- chipobddijagnostika i adblue-rs

Pogledajte i ostale nase oglase. . .

Obnovljen:

Cena: 60,00 EUR