Kopaonik nov apartman sa spavaćom sobom

Lokacija: Kopaonik (Srbija, Raška)

Tekst oglasa

Smeštaj u jednoiposobnom apartmanu je optimalan za do četiri osobe. Odvojena spavaća soba ima francuski ležaj (200x160), a trosed u dnevnoj sobi se lako rasklapa i postaje još jedan prostrani ležaj za dve osobe (200x180). Obe prostorije imaju LCD TV sa satelitskom antenom i 60 TV programa, ormane i police za smeštaj stvari. Kuhinja i kupatilo su potpuno opremljeni. Posteljina, peškiri, jastuci i prekrivači su obezbeđeni. A sa terase možete uživatiu pogledu na obronke Kopaonika. Za najmlađe smo obezbedili fantastične kreativne igračke, kako bi im boravak u apartmanu bio što zanimljiviji. 3,8 km do žičare Sunčana dolina i 5 km do centra Kopaonika.

U objektu kompleksa Jollykop nalazi se restoran „Jolly salaš“, iz koga se pruža najlepši pogled na Kopaoniku. Vrhunska hrana, kvalitetno piće i ljubazno osoblje, po pristupačnim cenama će vam omogućiti boravak na Kopaoniku još lepšim. Uz doplatu u restoranu stičete mogućost obezbeđenja doručka, odnosno polupansiona. Gostima aparmtana DIV je posle uživanja na snegu i kratkog predaha u aparmtmanu omogućena direktna - topla veza do navedenog restorana, kako bi vaš ugođaj bio još DIVniji.

Parking oko kompleksa je javan i besplatan, a uz doplatu na recepciji Jollykop gostima je omogućen pristup privatnom parkingu, kao i prevoz gostiju do centra i nazad.

U saradnji sa wellness & spa centrom Milmari gosti apartmana DIV imaju popust do 20%, a sa našim parterima stičete dodatne pogodnosti na najam ski opreme i ski instruktore.

Minimalni period zakupa je minimum 3 noćenja.

Želimo vam DIVAN godišnji odmor!

Obnovljen:

Cena: 50,00 EUR