Vila Kosmaj

Lokacija: Kosmaj (Srbija, Beograd, Mladenovac)

Tekst oglasa

Kosmaj je predivna pitoma planina, prekrivena bujnom vegetacijom i čini jednu pravu vazdušnu banju. 

Unutrašnjost vikendice je lepo stilski uređena i pravo je uživanje boraviti u istoj. Kvadratura objekta je 120m2. 
Kuća se sastoji od dnevne sobe u prizemlju i wc-a, a na spratu su tri spavaće sobe i toalet sa fenom i peškirima. Dve spavaće sobe imaju francuski ležaj, u trećoj spavaćoj je jedan single ležaj. U dnevnoj sobi su dva krevata na razvlačenje i postoji mogućnost ubacivanja dodatnog ležaja. Maksimalan kapacitet za spavanje je 10 osoba, a za boravak preko dana može biti i do 15 osoba. 

Najlepši deo kuće je dnevna soba, koja ima kvadraturu 70m2 i koja ima kamin, cela je u staklu i iz nje se pruža predivan pogled. Vikendica poseduje klimu i Wi-fi. Vila ima i klavir. 

Oko Vikendice se nalazi prostrano dvorište čiji pogled ništa ne zaklanja tako da možete uživati u predivnom širokom pogledu za koji se ne zna da li je lepši preko dana ili noću. 

U dvorištu se nalazi bazen idealan za uživanje u vrelim letnjim ali i toplim prolećnim i jesenjim danima. Pored bazena gostima je na raspolaganju roštilj, teren za stoni tenis, teren za mini fudbal, prelep voćnjak za šetnju i dovoljno mesta stolica, ležaljki/ljuljaški za odmor. 

Cena varira od 100 -150 € u zavisnosti od broja osoba, broja noćenja i da li je vikend ili radni dan. 
 
Informacije i rezervacije:

+381 60 434 66 99

+381 60 434 66 44

Obnovljen:

Cena: 100,00 EUR