Sastojci za izradu sira u kućnoj radinosti
Lokacija: | Zrenjanin (Srbija, Zrenjanin) |
Tekst oglasa
Sve što vam treba za izradu sira na jednom mestu.
Pored mleka, ovi sastojci čine organsku osnovu svakog pravog sira, ne samo u njegovom začeću, već i kasnije, tokom sazrevanje i formiranja aromnog profila.
Kalcijum hlorid, za pospešivanje koagulacije pasterizovanog mleka – 400 din. (50 ml u bočici, za 100 l mleka);
Sirilo životinjskog porekla – 400 din. (100 ml u bočici, za 100 l mleka);
Anato, specijalni kolorant – 400 din. (30 ml u bočici, za 100 l mleka);
Kulture, bakterijske i gljivične – 500 din. (prah u bočici, za 100 l mleka);
Nejodirana so – 300 din. (1 kg u vakuum-pakovanju);
Za sve detalje i objašnjenja u vezi sa upotrebom, količinama, doziranjem, tipovima kultura i sl. javite se putem poruke ili telefonom.