COB LED meka savitljiva dnevna svetla 26 cm PAR

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

CENA ZA PAR / Nova, najsavemenija savitljiva dnevna svetla. Set 2 komada Prilagođavaju se površini na koju ih montirate . . . . branik itd. Odgovara za sva vozila.
Proverena, potpuno vodootporna i bezbedna.
Najače osvetljenje 20W, ubedljivo jače osvetljavaju danju nego oborena svetla - budite viđeni i bezbedni, svetla sa kojima ispunjavate zakonske uslove za površinu svetlosnog tela koje morate imati upaljeno danju na automobilu. Izuzetno trajna i male potrošnje, nema potrebe za čestim i ponekad komplikovanim menjanjem sijalica oborenog svetla. Lako se montiraju i povezuju, možete ih bez problema montirati sami , jedan od načina je paralelno ili umesto pozicionih svetala. Mogu se povezati i nezavisno. . . Lako se prilagođavaju obliku površine na koju montirate -savitljiva su i meka. Imaju ugao osvetljenja 170 stepeni, ravnomerno svetlo u svim smerovima tako da i savijena imaju izvanredan efekat, bolji od većine fabričkih. Odgovaraju za sva vozila
U kompletu se dobijaju obostrano lepljive trake i dodatni šrafići koje možete / a ne morate / iskoristiti za montažu. Vrhunskog su kvaliteta i dugotrajna, otporna na padove napona i blaže udarce.
Svetlo je blistavo belo, boje 6000K, jačine 380-450 Lumena
Dimenzije:
Duzina 26.0cm
Sirina 3,0cm
PREUZIMANJE U BG PO DOGOVORU ILI POSTEXPRESS/BEX

Obnovljen:

Cena: 1.500,00 din

Ovaj oglas više nije aktuelan!