Veliki izbor rostilja

Lokacija: Bajmok (Srbija, Subotica)

Tekst oglasa

Jamestown Aldon Rostilj   Cena : 210e     Slika 1.  

Prenosiva čelična rešetka sa termostatom u poklopcu, dve površine za pečenje na žaru, hromirana rešetka, prostor za skladištenje blizu tla i veliki točkići. Površina pečenja glavne mreže od livenog gvožđa je 58 cm x 37 cm. Osim toga, postoji i dodatna hromirana rešetka mreža sa mrežom od 35 cm x 32 cm. Bočni sto takođe vam omogućava da postavite posuđe ili posude za pečenje.   

Jamestown Dexter 45cm roštilj na ugalj  Cena: 120 evra  slika 2.  


Kvalitetan sferni roštilj Dexter 45cm pruža maksimalno uživanje , jer njegov poseban oblik omogućava ne samo za direktnu , već i za indirektno roštiljanje. Pored toga trajni porcelanski i emajlirani kotao i poklopac su idealna baza za uspešan roštilj. Uživajte u klasičnom  dimnom ukusu drvenog uglja, koji se primarno 
 
Robusni točkovi sa gumenim profilom obezbeđuju bezbednost sa jedne strane i praktičan i lak transport sa druge strane.  
 

  • Širina roštilja - 50cmWeber Sferični  47cm rostilj na ugalj   Cena:150 evra     slika 3.  

Kompaktni roštilj sa sućastom tiganjskom posudom otporan na hrđu sa ekstremno izdržljivom trostrukom zaštitom je idealan roštilj za ročtiljanje u vrtu. Crni ročtilj od 47cm ima vatrootporni kotao i poklopac pokriven porculanom koji je otporan na vatru i rđu, krov sa kontrolisanom temperaturom, odvojivu pepeljaru od nerđajućeg čelika i krovnu ručku zaštićenu od toplote. Rešetka takođe uključuje otvore od nerđajućeg čelika, plastične ručke ojačane staklenim vlaknima, točkove otporne na vremenske prilike i čašu za merenje ugljena.  
 

 • Težina - 6kg
 • Visina - 89cm
 • Širina - 47cm 

Jamestown Ted roštilj na ugalj   Cena : 90 evra   slika 4.  


Jamestown Ted roštilj na ugalj poboljšava uživanje  u roštiljanju kroz nepogrešivu aromu roštilja. Levak ima prilagodljiv dovod vazduha , što stvara efekat vatre koji značajno smanjuje vreme zagrevanja .  
Lakirana čelična rešetka ima snažan, stabilan stalak. Visina rešetke na roštilju može se podesiti kako bi se  omogućilo optimalno podešavanje temperature roštilja. Temperatura hrane za pečenje na žaru varira u zavisnosti od udaljenosti rešetke. Pepeljara se može skinuti.  
 

 • Težina - 6,5kg
  Visina- 91cm
  Širina - 52cm

  Montenegro Sferični roštilj na ugalj  Cena : 45 evra   slika 5.  

  Crnogorski sferni roštilj na ugalj napravljrn je od porculanskog ostaklenog poklopca i kotla. ima ugrađeni regulator temperature, hromiranu rešetku i odvojivu pepeljaru. Lako se kreće.  

  Širina - 55cm
  Visina - 86cm
  Težina -6kg
Obnovljen:

Cena: 45,00 EUR