Set za navodnjavanje 50m, kap po kap, NOVO

Lokacija: Niš (Srbija, Niš)

Tekst oglasa

Set za navodnjavanje kap po kap dužine 50 metara za navodnjavanje voćaka u amaterskim voćnjacima, ruža, tuja i ostalog baštenskog bilja. Priključuje se na baštensko crevo od 1/2` (opciono na 3/4` ili brzovezujući priključak), a na drugom kraju je zatvoreno.
U setu se nalazi i šilo kojim lako i jednostavno bušite rupe u crevu i ubadate kapljače na mestima i rastojanjima koji vam odgovaraju. Kapljači su ručno štelujući čime se lako rešava problem njihovog eventualnog zapušenja od nečistoća, jednostavno ga skroz odvrnete i operete (nije potreban filter vode na ulazu u set). Pored toga moguće ih je štelovati po potrebi, ako je nekoj biljci u redu potrebno više ili manje vode od ostalih, lako možete da podesite.
Crevo je prečnika 16 mm, otporno je na pritisak i lako može da se nastavlja i poveže sa drugim sistemima (sa drugim setom ili sa kapajućim trakama). U ovom setu imate dva dodatna čepa i po tri račvi i nastavka kojima možete sistem da prilagodite svojim potrebama.
Za slučaj priključenja na vodovodnu mrežu preporučuje se korišćenje `Regulatora pritiska` koji će pritisak iz mreže od 6 bara da ograniči na 1 do 2 bara čime bi set bio zaštićen od oštećenja. Bez `Regulatora pritiska` potrebno je pažljivije regulisanje protoka na slavini.

Moguća je i izrada sistema po zahtevu kupca.

Set 50m:
* Crevo (16mm) - 50 metara
* Kapljači - 50 komada
* Šilo - 1 komad
* Čep - 3 kom
* Trokrake račve - 3 kom
* Ravni nastavci - 3 kom
* Priključak 1/2` - 1 kom (u poruci naznačite ako želite 3/4` ili brzovezujući)

Obnovljen:

Cena: 2.850,00 din