Rezervacija kupovine Lukovice safrana- (Crocus Sativus) za 2021. god.

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Rezervacija kupovine lukovice safrana za 2020 godinu su zavrsene. Od 1. jula se lukovice salju post expresom prema spisku potvrdjenih rezervacija za 2020 godinu.  

Rezervacije kupovine lukovica za 2021. godinu ce biti otvorene u decembru 2020. godine.

Ukoliko imate neka pitanja pozovite na telefon 021 759-122 jer ako posaljite poruku na

email-saffronspiceserbia@yahoo.com

usled kvara racunara ne bi mogli da vam odgovorimo u najkracem mogucem vremenu.

Iz hobi varijante dobicete licna saznanja o gajenju najskupljeg zacina na svetu: safrana (Crocus Sativus- zacina i lukovica) iz kojih mozete jednog dana da se odlucite i da pokrenete mozda porodicni posao koje zahteva puno licnog rada, upornosti, strasti-ljubavi prema safranu!


Sve lukovice su pre slanja pregledane i tezina im je izmedju 10 i 12 grama po komadu.  Lukovice placate pri prijemu posiljke pouzecem, a kupac snosi troskove isporuke. Pozovite na vreme.


Popusti:
kupovinom vise od 10 komada ne placate postarinu (placate samo postarinu za OTK), a za Novi Sad moguce je i licna dostava bez dodatnih troskova. Kolicina za 2020 godinu 300 lukovica.

Za dodatne informacije u vezi  lukovice safrana posaljite poruku preko mail-a: saffronspiceserbia@yahoo.com. ili pozvati
na 021759122.

Sve lukovice safrana se pre slanja proveravaju, za ostecenja nastala u toku transporta ne snosimo odgovornost.

Safran(Crocus Sativus) je poznat kao najskuplji zacin na svetu. Safran je dobio ime po intezivnoj zutoj boji koji se dobija iz njega i poreklo imena vodi iz persijskog jezika. Safran se koristi u gastronomiji, prehrambenoj industriji za bojenje namirnica (samo 1g oboji cak 3000 litara vode), medicinska upotreba...

Uputstvo za sadnju safrana:
 
Dubina: izmedju 10 i 20 cm.

Razmak: 10 cm u redu, 20 cm izmedju redova.

 

 

 

Obnovljen:

Cena: 140,00 din