Košnice-društva-rojevi-pčele-matice

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

I ove godine na pčelinjacima nudimo prodaju rojeva i društava pre i posle bagrema.  

Pčelinja društva sa 10 LR ramova sa leglom, pčelama, medom i polenom, po ceni od 140€ . Pčelinja društva sa 10 DB ramova sa pčelama, leglom, medom i polenom  pre bagremove paše po ceni od 145€ . Pčelinja drustva možete preuzeti kada vi želite, preporuka je da to bude polovinom aprila ( oko 20-og ).

Rojevi na 5 LR (3+2) po ceni od 40€ . Rojevi na 5 DB ramova (3+2) možete preuzeti krajem maja po ceni od 45€ . Paketne rojeve (1,2kg pčela sa mladom maticom) možete preuzeti krajem maja po ceni od 25€ .
Roj od 5 ramova se sastoji od: 3 rama legla, 2 rama hrane, oplođenom mladom maticom i pčele koje pune svih 5 ramova.

Roj može da bude u vašoj ambalaži, a može i u mojoj uz vašu doplatu. Isporuka zavisi od redosleda naručivanja. Rezervisite na vreme dok ima slobidnih mesta. Rezervišite svoje rojeve na vreme, proleće će brzo doći! Sve se preuzima lično na baznom pčelinjaku. Sve što Vas interesuje pitajte preko poruka ili preko telefona.

Svako ko trguje kod mene dobija jedan paketni roj na poklon u znak zahvalnosti. Mogu da budu u mojim ili Vašim košnicama moj savet je da ostanu jednu ili dve nedelje na mom pčelinjaku da bih video kako se ponašaju ( kako matica nosi ).   Moguće sklapanje raznih dogovora u vezi pčela (dohrana , prihrana, pogače, saće, vosak).   
A možete me kontaktirati preko mejla :
                  ragnar. kum@gmail. com 

 

Obnovljen:

Cena: 25,00 EUR