DOMAĆE Kupinovo vino sa medom

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

Kupinovo vino Miljaković proizvodi se od najkvalitetnije domaće, organski uzgajane kupine, sorte "Triple Crown" sa obronaka Kopaonika. Pasterizovano i potpuno prirodno bez konzervansa i dodatka vode,  zasladjeno je prirodnim pčelinjim medom što mu daje jedinstveni ukus na tržištu, vrhunski kvalitet i povećane biološke vrednosti.  
Osim što je poznato da leči anemiju ono povećava apetit, smanjuje holesterlol, blagotvorno utiče na kardiovaskularni sistem a smatra se i da pomaže kod sprečavanja nastanka i olakšavanja simptoma pojedinih neuroloških oboljenja medju kojima su Parkinsonova i Alchajmerova bolest. Kupinovo vino je toliko blagotvorno i bezbedno da je preporučljivo čak i trudnicama i dojiljama.

Proizvod je pasterizovan, bez konzervansa, pa je poželjno nakon otvaranja, čuvati ga u frižideru na temperaturi od 8 do 10 stepeni do najviše 7 dana.

Koliko je još korisno Kupinovo vino pročitajte na internetu, a o kvalitetu našeg vina imamo Sertifikat(Izveštaj) o ispitivanju da je vino bezbedno za upotrebu i da ispunjava uslove iz čl.75, čl.76 i čl.78 Pravilnika o kvalitetu i drugim zahtevima za pića. 
 

Cena Kupinovog vina je 590dinara po litru,   a na veće kupljene količine dajemo popust.

Vino možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 060/0204030 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email: kupinovovinomiljakovic@gmail. com
 

 “ U kupinovom vinu je istina i zdravlje” . 
Živeli 

Obnovljen:

Cena: 590,00 din