Nova luksuzna vila na prvoj liniji sa svojom pontom

Lokacija: Krasići (Crna Gora, Tivat )
Kvadratura: 300m2
Površina zemljišta: 500m2
Broj soba: 4 sobe
Spratnost: Više spratova
Stanje objekta: Novogradnja
Grejanje: Kombinovano

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Internet, Telefon, Tavan, Klima, U blizini gradskog prevoza

Tekst oglasa

Na prodaju Nova luksuzna vila na prvoj liniji, koja se nalazi na poluotoku Luštica, u mjestu Krasici.

Površina vile je 300 m2 (3 sprata, svaki s površinom od 100 m2). Dobro uređena parcela, koja uključuje zelenu površinu, namjenski parking na stražnjoj strani kuće i dvije terase. Na gornjoj terasi se nalazi bazen. A donja terasa se pridružuje vlastitu pontu, koja je dobio sve dozvole. Površina kuće je 320 m2. Plus ponta i pristanište sa ukupnom površinom od 180 m2.

Kuća se sastoji od 3 nivoa.

Na gornjom spratu su dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Manja spavaća soba ima terasu s panoramskim pogledom na more.

Unutarnje stubište vodi do srednje razine, gdje se nalazi veliki svijetli dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjskim dijelovima, WC. Na istom spratu nalazi se bazen s jacuzzijem i terasa koja povezuje dnevni boravak s prostorom oko bazena. Tu je i vinarija.

Unutarnje stubište također se povezuje s donjim nivoom, gdje postoje dvije prostrane sobe (koje se također mogu opremiti kao spavaće sobe ili koristiti kao sobe za goste/osoblje), kao i praonica i sauna. Na istoj je razini velika terasa s izravnim pristupom moru.

Vila također ima vlastiti ponton površine oko 120 m2 i pristanište. Dva parkirna mjesta nalaze se sa bočne strane prilaznog prostora.

Nova luksuzna vila na prvoj liniji u Krasicima opremljena je sustavom „pametne kuće“, a sve kupaonice imaju podno grijanje. Tijekom gradnje korišteni su materijali najviše kvalitete: lamen (na nekim mjestima oniks kao ukrasni kamen), keramika i vodovod. Vila ima podrum za pohranu plažnog namještaja. Gradska voda i struja.

Cijena vile iznosi 1.700.000 eura

Objavljen:

Cena: 1.700.000,00 EUR