Drevno imanje u Crnoj Gori, Rezevici

Lokacija: Rijeka Reževići (Crna Gora, Budva )
Kvadratura: 343m2
Površina zemljišta: 425m2
Broj soba: 4 sobe
Spratnost: Jedan sprat

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Internet, Telefon, Satelitska, kablovska TV, Klima, U blizini gradskog prevoza

Tekst oglasa

Drevno imanje u Crnoj Gori nalazi se u komorskom selu Rijeka Rezevici. Ovo luksuzno imanje na Budvanskoj rivijeri sastoji se od velike kamene kuće površine 343 m2 i stilizirane uređene dvoriste površine 425 m2.

Kuća ima 3 kata. Prizemlje sastoji se od dvije velike sobe s kamenim stepenicama i stupovima od kojih svaka ima izlaz na terasu. (Ako koristite nekretnine za poslovanje, ovo područje može biti opremljeno restoranom, vinskim barom ili igraonicom). Na prvom katu nalazi se veliki stan koji sadrži dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, spavaću sobu, kupaonicu i veliku terasu od 60 m2. Na drugom katu nalaze se 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonica.

Imanje je izgrađeno od prirodnog kamena u klasičnom mediteranskom stilu kraja 19. stoljeća. Kuća ima kvalitetan popravak. Povezani internet i kablovska TV. Sažeto je centralni vodovod i kanalizacija. Dvorište i cjelokupno okruženje kuće popločano je kamenom i ograđeno je kovanom ogradom s kamenim stupovima. Prostor za opuštanje rustikalno je također organski izveden u kamenu. Ima parkiralište za nekoliko automobila.
U blizini mjesta teče planinska rijeka. Samo 300 metara od mora. Put do mora prolazi kroz maslinik.

Ova nekretnina bit će izvrstan dom za život obitelji, kao i dobra opcija za hotelski i restoranski kompleks u Crnoj Gori.

Drevno imanje u Crnoj Gori prodaje se za 695.000 eura

Elitno selo Rijeka Rezevici smješteno je na ljepoj lokaciji na Budvanskoj rivijeri. Oko obilja mediteranskog zelenila, borova, maslinika. Istovremeno, samo 9 kilometara razdvaja ovu mirnu oazu prirode od turističke „prijestolnice“ primorja – grada Budve. Otok Sv.Stefan i elegantni kraljevski park Milocer udaljeni su 4 kilometra. Za nekoliko minuta vožnje su najbolje plaže obale – Kamenovo, Crvena Glavica, Kralja i Kralice 

Obnovljen:

Cena: 695.000,00 EUR