Kuća u centru Sremskih Karlovaca sa velikim potencijalom

Lokacija: Sremski Karlovci (Srbija, Sremski Karlovci)
Ulica i broj: Patrijarha Rajacica
Kvadratura: 400m2
Površina zemljišta: 688m2
Broj soba: 5 soba i više

Dodatne informacije

Tekst oglasa

Kuća u centru Sremskih Karlovaca je ponuda Real house za klijente koji bi već na prvi pogled prepoznali potencijale ove nekretnine.

Kuća u centru Sremskih Karlovaca nalazi se u ulici Patrijarha Rajačića na svega 150 m od strogog centra Sremskih Karlovaca. Lokacija je svakako ono što bi eventualnog kupca i privuklo jer  ovakvih nekretnina na tako dobrom mestu  je malo a uz to bih dodali da je nekretnina na uglu dve ulice -“kuća na lakat”  pa i to predstavlja poseban potencijal.

Kuća je gradjena u 18 veku, veoma temeljito po svim standardima toga vremena kao namenski objekat za potrebe  tadasnjeg manastira  ali je u posleratnom periodu renovirana da se ocuva kvalitet samog objekta.

Ukupna površina svih objekata pod krovom na placu je 443 m2, od toga glavna kuća je površine 150 m2 u osnovi i sastoji se od podruma, dva sprata i tavana. Na prvom spratu kuće nalaze se dva zasebna stana od kojih se jedan sastoji iz velike dnevne sobe, kuhinje, kupatila i drugi manji od sobe , kuhinje i kupatila. Gornji sprat kuće je prostrana stambena jedinica koja se satoji od velikog dnevnog boravka, kuhinje i hodnika i spavaćeg dela u kome se nalaze jos tri sobe i kupatilo kao i terase koje gleda na dvorište. U produžetku glavnog objekta nalazi se objekat novijeg datuma (iz 1987 g) koji se satoji iz velike prostorije sa ostavom a zatim u produžetku od pomoćnih objekata i garažnog dela.

Plac u Sremskim Karlovcima na kome se nalazi ova nekretnina je površine 688 m2 i na njemu se pored objekata nalazi stari drveni čardak a ostatak dvorišta je popločan starim ciglama..

Vinski podrum, smešten ispod cele kuće kao i tavanski prostor sa sve originalnom gradjom i gredama iz tog vremena svedoče o kvalitetu gradnje ove nekretnine. Svojevremeno su vlasnici imali ideju etno restorana u podrumu.

Kuća je infrastrukturno potpuno opremljena – struja, gradska voda, kanalizacija, gas a grejanje je etažno- radijatori na gas.

Zbog svoje lokacijske vrednosti kao i veličine samog objekta ova nekretnina ima ogroman potencijal koji se nadamo se budući kupac i prepoznati a mi ćemo dati samo neke predloge-hotel, hostel, starački dom, ugostiteljski objekat sa prenoćištem, privatna škola ili vrtić ili neka druga delatnost. Takodje ova nekretnina može biti i interesantna onima kojima je potreban prostran životni prostor ili eventualno kombinaciju životnog i poslovnog dela.

Kuća u  centru Sremskih Karlovaca  je nekretnina koja čuva istoriju i koja bi uz eventualnu restauraciju originalne gradnje održala tradiciju i arhitektonski izraz epohe iz koje potiče a koja bi pečatom novog vremena postala objekat vredan pažnje.

Ideju smo Vam dali, na vama je sledeći korak, kontaktirajte nas o svim detaljima prodaje, stojimo Vam na raspolaganju:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Obnovljen:

Cena: 179.000,00 EUR