Vodeni top za kontrolu prašine HDS-serija | Hydraram

Lokacija: Inostranstvo (Ostalo, Inostranstvo)
Stanje: Novo
Garancija: Nije nevadeno

Tekst oglasa

Novi topovi za prskanje vode HDS serije: napredni sustavi za kontrolu prašine i mirisa tijekom poslova rušenja, recikliranja ili proizvodnje.

 

Topovski sprej Hydraram apsolutno je neophodan za bilo koji projekt rušenja ili reciklažna mjesta. Ovaj stroj koristi snažne mlaznice da napravi oblak od fine maglice koja se veže s česticama prašine i mirisa u zraku. Te vezane čestice padaju na zemlju, ostavljajući samo 'isprani' zrak.

 

Naši sustavi su učinkovitiji i izdržljiviji od tradicionalnih sustava jer troši manje vode. Operator koji drži raspršivač više nije potreban! Zaboravite na problem s muljem na gradilištu i blatnim strojevima ili vozilima. Sa vodenim topom na gradilištu ostavljate bolji dojam lokalnim vlastima i ekološkim agencijama. Zaposlenici na gradilištu i građani u blizini mogu uživati ​​u boljem radnom okruženju jer se uklanja prašina i miris.

 

Naši sustavi za kontrolu prašine su za primjenu na: prašnjavim mjestima rušenja, gradilištima na cestama, postrojenjima za drobljenje, cementarama, čeličanama, transfer stanicama, odlagalištima i još mnogim mjestima gdje je prašina veliki rizik za okoliš. Hydraram HDS serija sprej kanona može se koristiti tamo gdje treba učinkovito ukloniti prašinu i miris. Zakonom će se u budućnosti možda zahtijevati kontrola prašine i mirisa.

 

Prednosti topovskih topova iz serije HDS:

• Učinkovite i trajne 

• Mnoge aplikacije, poput rušenja i mjesta za recikliranje, gradilišta za ceste, postrojenja za drobljenje, mjesta za reciklažu, cementare, tvornice čelika i drugo. 

• Ostavljaju dobar dojam kod vlasti i tijela za provedbu zakona Možda će se trebati na svakom poslu u budućnosti

 

Budući da je svaka situacija različita, svaki sprej za topove može biti prilagođen vašim potrebama.

 

Dostupno je 5 modela iz serije HDS

 

Za više informacija nas kontaktirajte na receptie@hydraram.com

Obnovljen:

Cena: 1,00 EUR