Atraktivna kuća + lokal u strogom centru Leskovca

Lokacija: Leskovac (Srbija, Leskovac)
Ulica i broj: Strahinjića Bana 45
Kvadratura: 313m2
Površina zemljišta: 400m2
Broj soba: 5 soba i više
Spratnost: Više spratova
Stanje objekta: Novogradnja
Grejanje: Etažno

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Internet, Satelitska, kablovska TV, Tavan, Klima, U blizini gradskog prevoza

Tekst oglasa

Kuća je površine 312,514 m2, građena od tvrdog materijala visokog kvaliteta. Nalazi se na placu površine 4 ara. Sastoji se od podruma, prizemlja, 1. i 2. sprata, potkrovlja i tavana. Funkcionalno je rešena kao stambeni objekat sa četiri zasebne stambene jedinice. Ukupno ima 12 soba, 4 kuhinje, 5 kupatila, 10 terasa, kao i prateće hodnike, predsoblja i stepenište. Kuća može da se preuredi tako da služi kao poslovna zgrada, hostel, obdanište, jaslice, dom za stara lica ili kombinovani poslovno-stambeni objekat. U dvorištu kuće postoji parking mesto za 4 vozila, uz mogućnost izgradnje garaže.

U dvorištu kuće nalazi se i lokal od 60m2, takođe od tvrdog materijala, bez pregradnih zidova, sa mokrim čvorom i mermernim podom, pogodan za privrednu delatnost ili kao kancelarijski ili izožbeni prostor. Ulaz u lokal je transparentan, direktno sa ulice i, uz privlačnu reklamu, primamljiv za zainteresovane klijente. 

Kuća je na prodaju ili na dugoročno izdavanje, u celini ili parcijalno, sa ili bez lokala. Svaki dogovor je moguć. Cena takođe po dogovoru. 

 

Obnovljen:

Cena: 120.000,00 EUR