Mini klima sa displejem Blu Breeze

Lokacija: Novi Beograd (Srbija, Beograd)
Kategorije: Klime
Garancija: Nije nevadeno
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Brzo i lako hladjenje svakog prostora u kom se nalazite.
Jednostavno punjenje rezervoara za vodu.
Mozete da nositi svuda sa sobom, kancelarija, dnevna soba, spavaca, vikendica…

Mini klima rashlađivač je inovativan, prenosiv 3u1 rashladni uređaj koji hladi, osvežava i vlaži vazduh u prostoriji. Bez obzira da li želite da rashladite ugrejanu kuhinju ili uživate udobno zavaljeni na sofu dok gledate TV, Mini klima rashlađivač će napraviti savršenu temperaturu.  
Samo dodajte vodu, pritisnite dugme, opustite se i uživajte u hladnom povjetarcu.  
Tajna je u tehnologiji hidrohlađenja koja koristi evaporisani vazdušni filter koji uvlači topao vazduh, rashlađuje ga i vraća napolje svež, hladan vazduh.  

Klasični klima uređaju su veliki potrošači električne energije, što može biti veoma skupo. Za razliku od običnih pokretnih klima koje zauzimaju mnogo mesta i čija izduvna cev mora da bude smeštena na prozoru, Mini klima rashlađivač je lagan, samostojeći rashladni uređaj koji ne zauzima mnogo mesta, troši malo struje i lako se može premeštati kako biste uživali u svežem i rashlađenom vazduhu bilo gde.  

Ovaj praktičan rashladni uređaj hladi vazduh oko Vas, baš tamo gde Vam je to najpotrebnije, trošeći malo električne energije, poput fena za kosu.  
Mini klima rashlađivač ima filter koji vlaži i dodatno prečišćava vazduh, čineći ga još prijatnijim. Mali je i praktičan, te ga lako možete postaviti na radni sto, noćni stočić ili kuhinjski element.  
U pakovanju dobijate:  

- Prenosnu mini klimu 
- Usb kabal za napajanje
Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu! !
Slanjem Brzom postom!


 

Obnovljen:

Cena: 1.900,00 din