NOVO JAKA Definitivno Najbolja Lampa za Lov Zelena 507nm New

Lokacija: Kovačica (Srbija, Kovačica)

Tekst oglasa

Najbolje   Lampe   za  sve   Lovce
 

      - Ako nemate Noćnu Optiku ili neki Noćni-Uredjaj, a želite da idete noću u Lov onda vam upravo treba ova Najbolja Lampa za tu svrhu koja životinje skoro da ni ne reaguju na njenu posebnu frekvenciju.   PRO-X76 (507nm) je najbolja Lampa za Noćni Lov.  

       - PRO-X76 je najnevidlivija Lampa za Lov koja frekventno osvetljava svetlost od 507nm.   Ova Lampa emituje posebnu svetlost (tamno zeleno-plave boje) istu frekvenciju kao odsijaj sunce kroz zelene lišće u šumi pa sa ovom Lampom životinje nisu uplašene jer svaki dan vide tu svetlost. Ima ogromna prednost u Noćni Lov za razliku od svih drugih lampi.
 

      - PRO-X76 je posebna PRO-Lovaćka Lampa. To je najnevidlivija Lampa za Lov koja frekventno osvetljava svetlost od 507nm.   Ova Lampa emituje posebnu svetlost (tamno zeleno-plave boje) istu frekvenciju kao odsijaj sunce kroz zelene lišće u šumi pa sa ovom Lampom životinje nisu uplašene jer svaki dan vide tu svetlost. Veoma je snažna i njena svetlost dobacuje i preko 1000metara.


      - Zapravo sve životinje vide ovu svetlost ali neke od njih ostaju nepomične-skamenute (ne znaju šta je to), neke se povuku par koraka (zbog velike snage) ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a uglavnom jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno jer uopšte je ne primećuju i ništa ne reaguju na ovu posebnu svetlost.

      -  NIKAD NEMOJTE koristiti (BELE - Lampe) za Lov (ili one sa raznim filterima) obojena stakla. . . itd), jer samo ćete preplašiti životinje i vama i vašim kolegama Lovcima.   Životinje će posle belih lampi kasnije uvek biti preplašene na svaku svetlost.


       - Za kratko vreme prodato preko 2300 komada ovih iluminatora i posebnih Zelenih Lampi (507nm) u Srbiji i našem regionu i slobodno možemo reći da su ove apsolutno najbolje Lampe za noćni Lov od svih drugih po kvalitetu, ceni, vidljivosti, snazi i po izdržljivosti. Daleko su manje primetne za životinje od raznih drugih Lampi jer se koriste skroz posebni emiteri gde ne možete ih naći u prodaji a nihov fokus je stabilan usmeren 1mm sa strane. Korišćeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo pa ništa ne treba podesiti jer se snop osvetljenja minimalno reflektuje iz stakla itd. . .

    - Ove X76 (507nm) Lampe su napravljene da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C.   Na neki način možemo reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.

    - Ova nevidljiva profesionalna X76-507nm-Lampa  sa neverovatnih preko 300000lux-a čine je  na prvom mestu najboljih Lovačkih Lampi ikada pravljenih.  
 

     - Komplet sadrži:  Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, snažnu punjivu bateriju, automatski punjač, adapter za punjač,   kvalitetan nosač za pikantini šinu,   pikantini šina za cev, imbus, uputstvo,   i privezak za ključeve. Ceo komplet samo 5000din.

 

  P. S. Uz svaki X76-Komplet poklanjamo vam Vabilicu (Najbolja Vabilica Za Predatore)  : )

 

         - AKCIJA ove Lampe za Noćni Lov traje do 31 Decembra -

 

              POGLEDAJTE    SVE    LAMPE    X76 !

  1. IC-iluminator X76(A)-(860nm)  - 6000din.
  2. IC-iluminator X76(D)-(915nm)  - 6000din
  3. IC-iluminator X76(B)-(940nm)  - 6000din
  4. IC-iluminator X76(F)-(980nm)  - 6000din
  5. IC-iluminator X76(E)-(1020nm) - 7000din
  6. IC-iluminator X76(PRO) - 8000din
  7. Zelena LOV Lampa X76-(507nm) - 5000din

                Srećan lov i  „ DOBAR POGLED"
             POGLEDAJTE i ostale naše oglase

Obnovljen:

Cena: 5.000,00 din