Krecenje, molerisanje, gletovanje i ostali zavrsni radovi

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

Ukoliko želite da dobijete profesionalnu molersku uslugu po izuzetno povoljnoj ceni, onda ste na pravom mestu. Posedujem višegodišnje iskustvo rada u privatnim i javnim prostorima.

Nakon dolaska u prostor i upoznavanja sa svim detaljima vezanim za molerske radove (skidanje tapeta, čišćenje zidova, gletovanje, farbanje) formiram definitivnu finalnu cenu koja ostaje nepromenjena do kraja radova. Cene koje su date ovde su okvirne cene za prosečan obim i teškoću posla. Često se dešava da su uslovi rada teži nego što je uobičajeno, te zbog toga ostavljam prostor za manje korekcije cene koje je jedino moguće utvrditi na licu mesta. Takođe, pored povećanja cene za složenije radove, radim i snižavanje cene za radove koji su jednostavni i lakši od uobičajenih.

Precizno poštujem sve dogovorene termine rada koji su ugovoreni sa klijentom. Ukoliko je početak skidanja tapeta, gletovanja, krečenja dogovoren u 08.00h, ja počinjem do 08.10h. Ako je dogovor da se posao završi za 7 dana, on će sigurno biti završen za to vreme. Ukoliko procenim da završetak radova neće biti u okvirima dogovorenog termina, onda angažujem dodatnu pomoć koju sam plaćam da bi se radovi završili u dogovorenim rokovima.Smatram da su tačnost i poštovanje vremenskih rokova izuzetno bitan segment profesionalnosti posla. Klijentima takav pristup znatno olakšava planiranje života tokom molerskih radova, kao što olakšava i moje planiranje posla.
 

Pre početka skidanja tapeta, čišćenja zidova, gletovanja i krečenja, izuzetnu pažnju posvećujem zaštiti prostora i nameštaja koji se nalaze u njemu. Smatram da moler mora da bude pedantan i čist u svome poslu, a ne da ostavlja nered iza sebe.
 

Kada se završe molerski radovi, to ne znači da je kompletan posao gotov. Tek kada detaljno očistim prostor u kojem sam radio i vratim ga u stanje u kojem je bio pre mog rada smatram da je posao završen. Na taj način moji klijenti dobijaju punu profesionalnu uslugu za molerske radove koja podrazumeva da nema potrebe za dodatnim poslom nakon završetka mojih radova.
 

Pored molerskih radova, vršim i sitne kućne popravke. Ta usluga je gratis za moje klijente.


Za penzionere, invalide i samohrane majke dajem popust od 20 posto.

CENE RADOVA

po kvadratu - jedna ruka

 

Ljušćenje.....................0.5€

Mazanje podloge.......0.5€

Krečenje: 0.50 eur/m - 1 ruka

Gletovanje: 0.50 eur/m - 1 ruka

Šmirglanje: 0.50 eur/m- 1 ruka

 

Obnovljen:

Cena: 0,50 EUR

Krecenje, molerisanje, gletovanje i ostali zavrsni radovi