Izolacija potrkrovlja celulozom

Lokacija: Beograd (Srbija)
Stanje: Ostalo
Garancija: Nije nevadeno

Tekst oglasa

Najbolja izolacija na tržištu!

THERMOFLOC je 100% bez borata, izolacioni materijal od celuloze sa sertifikatom natureplus, visok kvalitet proizvoda potrvrđen je evropskim odobrenjem. Ima idealna svojstva za efikasnu toplotnu izolaciju ugrađuje se u krovove, podove i zidove. 

ZAŠTO CELULOZNA IZOLACIJA???

 

  • Odlična zaštita od letnjih vrućina ima veliku toplotnu inerciju. Od kamene vune je za istu debljinu materijala bolja 2,5 puta.
  • 100% Organski prirodan i ekološki materijal koji stvara prijatnu mikroklimu.
  • Gustina izolacije do 60 kg/m3 obezbeđuje i odličnu zvučnu izolaciju.
  • Značajne uštede zbog smanjene upotrebe rashladnih i grejnih sistema
  • Popunjava i dospeva do svih nepristupačnih mesta samog izolacionog prostora. Stvarajući tako besprekoran, neprekidan (bez hladnih mostova) i difuziono otvoren izolacioni sloj. Pukotine, šupljine i uglovi su na ovaj način pouzdano napunjeni izolacijom.

Na slikama možete videti zemlje u kojima se već 20 godina ugrađuje celuloza kao izolacioni materijal, ali konačno je izolacija celulozom stigla i kod nas. Znači nije ništa novo, nego mnogo zaostajemo za drugim zmljama. Ako Vam neko kaže da celuloza ne valja kao izolacija, taj nema pojma o čemu se radi i želi da Vam uvaljuje dosadašnje materijale na koje su navikli. Nećemo Vas ubeđivati šta je najbolje rešenje za vas, na ličnom primeru i primeru zadovoljnih korisnika sigurni smo da je ovo trenutno najboje rešenje kad je u putanju dugoročna i isplativa investicija. Možete pogledati niz videa na You Tube , gde ćete videti otpornost na sagorevanje u odnosu na druge izolacione materijale, popunjavanje neprstupačnih površina izolacijom. . .

Za sve dodatne informacije oko ugradnje celulozne izolacije možete nas kontaktirati.

064/5700-509

Objavljen:

Cena: 1,00 EUR