Prskanje atomizerom protiv krpelja i komaraca, prskanje stabala i korova...

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Profesionalno održavanje vaših zelenih prostora, uredjenje i odrzavanje dvorista i placeva!

Tražite kompletno rešenje za održavanje dvorišnih zelenih površina? Naša firma nudi sveobuhvatan pristup sa širokim spektrom usluga kako bismo vaše dvorište učinili prijatnim i bezbednim prostorom za vas i vašu porodicu.

 

 

 Prskanje stabala sa zemlje i iz kamionske korpe dizalice za visoka stabla: Naš tim stručnjaka koristi najnoviju opremu i tehnike za efikasno prskanje stabala protiv biljnih vasi, insekata. . . Prskanje se izvodi sa profesionalnim uređajem marke Stihl, koji obezbeđuje veliki domet kako po površini, tako i po visini. Za prskanje visokih stabala koristimo dodatno kamion sa korpom dizalicom, omogućavajući nam bezbedno i efikasno prskanje i najviših stabala. 

 

 

 Prskanje protiv krpelja i komaraca: Naša usluga prskanja motornim leđnim atomizerom je ključna za očuvanje udobnosti vašeg dvorišta. Zaštitite sebe, svoje najmilije i kucne ljubimce od dosadnih krpelja i komaraca prskanjem travnatih i drugih zelenih povrsina u vasem dvoristu. 

 

 

 Prskanje korova totalom-hemijsko tretiranje i unistavanje korova: Totalno hemijsko uništavanje korova na vašim površinama je ključno za održavanje uređenog izgleda vašeg dvorišta. Naš tim stručnjaka garantuje efikasno i bezbedno uklanjanje korova, koristeći renomirane alate marke Stihl. Koristimo isključivo hemiju poverenog kvaliteta. 

 

 

 Prskanje živih ograda i ukrasnog žbunja: Pružamo specijalizovanu uslugu prskanja živih ograda i ukrasnog žbunja protiv vasi, insekata. . . kako bismo očuvali vitalnost i lepotu zive ograde i ukrasnog zbunja. Naši stručnjaci koriste pažljivo odabrane preparate i tehnike kako bi vaše ograde i žbunje ostalo zdravo i atraktivno. 

 

 

Za okvirnu cenu izvođenja radova sa atomizerom za prskanje, molimo vas da pošaljete zahtev za ponudu sa opisom željenih radova, tačnom lokacijom radova i slikama na Viber ili WhatsApp na broj: 0641126293 ili na mail renkomdoo. novi. sad@gmail. com.

 

 

Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pružimo vrhunsku uslugu održavanja zelenih prostora. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada!

Obnovljen:

Cena: 1,00 EUR