Edukacije za Musko Zenskog Frizera Novi Sad New Models World Academy

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

 Nikolic Zeljko edukacije namenjene su svima vama koji želite da se prekfalifikujete, za frizere početnike, kao i vama sa iskustvom, koji želite da unapredite svoja znanja i steknete sertifikovanu diplomu početnog ili naprednog nivoa.

Konceptom edukacija „1 na 1“, Nikolic Zeljko , Edukator u Novom Sadu sa bogatim, dvodecenijskim radnim iskustvom, sve svoje znanje nesebično prenosi na vas.

1. NIVO - osnovni

Prvi nivo je Idealan za sve vas koji ste završili školu za frizera ili je još pohađate, želite da promenite posao i prekfalifikujete se, ili želite da nadogradite svoje znanje i steknete kvalitet u praktičnom radu. Po završetku kursa, bićete osposobljeni za samostalan rad u frizerskom salonu.

 • Dijagnoza - ključ za vrhunski rezultat. U konsultaciji, kroz razgovor sa klijentom saznajemo istoriju kose (sve ono što je rađeno u poslednjih 6 meseci do godinu dana). Dobra dijagnoza je ključna za određivanje adekvatnog pristupa samoj kosi, u smislu savršenog izbora tipa nege i materijala koje koristimo.
 • Učenje tehnika pranja kose sa negom - tehnike pranja prilagođene tipu kose, sa opuštajućom masažom glave
 • Učenje feniranja - Prosušivanje i feniranje na ravno, sa volumenom ili na lokne. Rad sa profesionalnim aparatima za oblikovanje i stilizovanje kose (presa, kupa).  Šišanje- upoznavanje sa osnovama šišanja
 • Upoznavanje sa kolorima - procena tipa (dijagnostika) i priprema kose, priprema odgovarajućeg kolora, pravilno nanošenje kolora, ispiranje i sušenje. Na skali boja postoje bazne (osnovne) boje, kao i one sa zarezom iza kojeg stoji broj, koji zapravo podrazumeva određeni refleks. A šta se kojim refleksom postiže – to ćete saznati kod nas!
 • Dobra vizualizacija klijenta i učenje pravilnog pristupa klijentu -
 • Učenje pravilnog držanja tela pri radu
 • Upoznavanje i rukovanje sa alatom - pravilno držanje i upotreba češlja, makaza, fena i četke, mašinice, profesionalnih aparata (presa, štap)
 • Učenje pravilne upotrebe preparata za negu kose - otkrićete vrste i namenu preparata za naše premium rituale nege

 

2. NIVO – napredni nivo znanja za profesionalce bez granica i za one koji se tako osećaju

Pruža profesionalno usavršavanje frizerima do naprednog nivoa. Tokom naprednog nivoa obuke naučićete sve što smatrate da vam nedostaje, kako biste izdigli sebe kao profesionalnog frizera na maksimum .

Napredni nivo edukacija idealan je za sve vas, koji se u svojoj frizerskoj praksi susrećete sa raznim izazovima i nedoumicama. Bilo da je reč o kolorisanju, preparaciji ili bilo kojim drugim segmentom rada, kojim niste u potpunosti zadovoljni – otkriću vam tajne veštine vrhunskog bavljenja frizerskim zanatom.

 • Kolorisanje
 • Nijansiranje
 • Šišanje (stilizovanje) – muško, žensko, dečije
 • Preparacija uz dijagnostiku
 • Pristup klijentu

KOLOR – podrazumeva kompletnu metodologiju kolorisanja: upoznavanje sa nijanserom kolora (katalogom) po baznim brojevima; upoznavanje i sa značenjem brojeva iza zareza (refleksija) i namene svih refleksa u postizanju određenog cilja kolorisanja, (koji refleks neutrališe određeni pigment… ). Ovde ćete se upoznati sa svim aspektima onoga što kolorista radi. 

NIJANSIRANJE – poigravanje sa svetlošću, dinamika postavljanja nijansi u zavisnosti od toga gde i kako želimo da naglasimo svetlije i tamnije tonove. Tehnički, nijansiranje podrazumeva korišćenje najjačeg oksidacionog sredstva u frizerskom poslu. To je dekoloracija ili potpuno neutralisanje pigmenta kose. Svaki kolor je lepši, puniji i bogatiji kada poseduje i lagano nijansiranje, kada se desi poigravanje sa svetlošću. Kolor i nijansiranje usko su povezani, a svako nijansiranje upotpunjuje i oplemenjuje kolor i dovodi ga na jedan viši nivo. Kada je kolor, kao jedna celina boje, prošaran sa nijansiranjem – boja je uvek kompletnija, bilo da je kolor naglašeniji ili smireniji. Nijansiranje je više od kolora!

STILOVI ŠIŠANJA – Dobro šišanje je osnova svega, pre svega stajlinga. Učenje svih stilova šišanja prilagođenih određenom kvalitetu kose, obliku glave i crta lica, sa glavnim ciljem da istaknemo lepotu klijenta.

Stilovima šišanja kod klijenta stavljamo u prvi plan ono što je lepo, a skrivamo ono što je manje lepo. Ravno, stepenasto, i šišanje na kratko – to su osnove šišanja.

Naravno tu su i tehnike skidanja teksture, šišanja u sekcijama. Počev od pravilnog držanja makaza, češlja i tela pri šišanju, sve do stava i pristupa klijentu. Kod nas ćete naučiti sve!

A odraz koji vidimo u ogledalu nakon što kosu operemo i osušimo – to smo mi!

PREPARACIJA – lagano preparirana (izlomljena) kosa, koja daje potpuno prirodni look, uz osnovni akcenat na zdravoj i negovanoj kosi.

Za postizanje vrhunskih rezultata preparacije, i očuvanje zdravlja kose – dijagnostika kose je prvi i ključni korak.

Preparacijom dajemo strukturu ležerne lokne, koja u 3 meseca lagano popušta, tako da ne pravi razliku između izraslog i valovitog dela kose. Po želji klijenta, praparacijom možemo pružiti i onaj jači, kovrdžaviji izgled, sa suvim efektom prirodno talasaste kose.

U zavisnosti od tipa kose, biramo i optimalne, premijum proizvode: za jako tanku i oštećenu (senzibilnu), kolorisanu i prirodnu kosu.

„Preparacija je čista hemija – tehnički savršena, uz notu umetnosti.“

 

Modeli su obezbedjeni na Edukaciji imate 27 modela za Muskog Frizera i 27 Modela za Zenskog Frizera . Po zavrsenoj Edukaciji dobijate Sertifikat . Cena pojedinacne obuke za Muskog Frizera 900 eura a za Zenskog Frizera 1200 Eura .

Molimo Vas pre dolaska pozovite na 060/6367-624    062/115-06-57

Vasa New Models Academija 21 godinu sa Vama 

 

 

Obnovljen:

Cena: 900,00 EUR