Korektor napona 50KW (trofazni)

Lokacija: Raška (Srbija, Raška)

Tekst oglasa

Prodajem najpovoljnije korektore napona u Srbiji, potpuno nove, najbolje strujne servo korektore (stabilizatore napona), sa bakarnim servo motorima, torusnim trafoima I prenaponskom zastitom, snage od 5 do 50KW, uvek na stanju!
Rešite trajno problem nestabilne struje priključivanjem ove trafo stanice direktno na vašoj mreži u fabrici, kući, stanu i imaćete konstatan napon, a time ćete omogućiti bolji i nesmetani rad svih aparata i mašina, a samim tim ih zaštiti od loše i nestabilne struje, kao i bilo kakvih naglih strujnih oscilacija, itd. . .
Ima široku primenu tačnije svugde gde je problem sa lošom i nestabilnom strujom. Koristi se u industriji za sve vrste mašina [CNC lasere, servere, štamparske mašine, rudarenje, pumpe za grejanje i vodu i sve drugo. . . ]

Trofazni rade u rasponu po fazi od 260v do 455V i drže konstantnih 380-400V po fazi, a postoji i mogućnost dodatnog preciznog štelovanja izlazne snage i za najzahtevnije mašine u rasponu + - od 1 do5%

Monofazni rade u rasponu od 150 do 255V, a podižu čak od 90V. i drže konstantnih 220V-230V na izlazu i pokazali su se do sad kao izuzetno stabilnini i preciznini i za najosetljivije mašine, kako u industriji tako i domaćinstvu. Takođe kao i kod trofaznih i kod njih postoji opcija najfinijeg  štelovanja izlazne snage + -  od 1do5%.

Telefon: 065/9204-414 (viber, whatsapp)

Obnovljen:

Cena: 1.200,00 EUR