Magična POP IT konzola 4u1

Lokacija: Beograd (Srbija)
Stanje: Novo

Tekst oglasa

POP IT PUSH GAME Konzola je brza elektronska igra koja izaziva zavisnost! Ovo je potpuno nova generacija igračaka, koje su jednostavnije i zabavnije od većine. Deca će se uključiti u pozitivno razmišljanje, koordinaciju ruku i očiju i trening mozga tokom izazova koje dobijaju. Igračka promovišuće senzorni razvoj Vašeg deteta i reflekse.
INTERAKTIVNI FIDŽET Igranje ovakvim fidget igračkama može pomoći da se fokusirate i pobedite dosadu. Dobar pomoćnik za ublažavanje stresa na poslu, u autobusu, u pauzama učenja ili akd god Vam je dosadno. Zabavne igrice sa osvetljenjem privući će decu, što ih drži podalje od telefona i tableta, efikasno smanjujući vreme ispred ekrana. Deca mogu da se igraju sa prijateljima ili sama, na otvorenom ili u zatvorenom.
IZDRŽLJIV MATERIJAL I EGRONOMSKI DIZAJN POP IT PUSH GAME igračka je napravljena od visokokvalitetnog silikonskog materijala, pa mehurići neće lako pući. Ergonomski dizajniran čini čak i dugo držanje i igranje godnim, bez bola u rukama. Prenosiva veličina olakšava uživanje u igri bilo kada i bilo gde. Podesiva jačina zvuka koji se može isključiti. Radi na baterije.

Slanje Brzom Postom!
Moguće lično preuzimanje na Novom Beogradu

Obnovljen:

Cena: 999,00 din