Digitalni termostat 24v -50 do +110'C

Lokacija: Beograd (Srbija)
Kategorije: Grejalice
Garancija: Nema
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Pouzdan, jednostavan za instalaciju i korišćenje temperaturni kontroler za upravljanje grejačima i drugim uređajima radi održavanja zadate temperature.

Pogodan za inkubatore, frižidere, grejna tela itd. . .

  • Digitalni termostat za kontrolu grejanja ili hlađenja


Karakteristike:

Pogodan za sve namene a prvenstveno za inkubatore zbog velike preciznosti (0;1stepen)
Sonda ide uz termostat
Digitalni termostat za kontrolu grejanja ili hlađenja u opsegu od -50℃ do 110℃
Materijal: Plastična kutija
Dimenzije: 61 x 45x31mm
Model: XH-W3001
Merni opseg: -50 ~ 110° C
Rezolucija zadavanja: ± 0.1° C
Tačnost merenja: ± 0.2° C
Ulazna sonda: NTC 10K L = 1 M vodootporna sonda
Napajanje: 24V dc
Princip regulacije : ON/OFF
Izlazna snaga: 220VAC/ 5A ( preporuka) inače nominalna je 10A
Tip izlaza: Direktni izlaz 220VAC
Raspored žica: Crvena i crna su napajanje 220VAC , žuta i crna su direktni izlaz 220VAC

XH-W3001 je digitalni termostat za temperaturni opseg od -50 ~ 110° C. Unutar njega je ugrađen rele 10A ali obzirom da je direktni izlaz 220VAC sa tankim žicama,   preporuka je da se ne opterećuje izlaz sa više od 5A   ( do oko 1200W) - veća snaga se može koristiti ugradnjom dodatnih releja-sklopki.

Kada priključite uređaj (na crvenu i crnu žicu se dovede 220VAC faza i nula, nebitan je redosled) na displeju će se pojaviti merena vrednost temperature.

Podešavanje za hlađenje

Kratkim pritiskom na ↑ na displeju će se pojaviti vrednost gornje tačke histerezisa (vrednost iznad koje termostat uključuje). Dužim pritiskom na taster ↑ vrednost na displeju će početi da blinka . Nakon toga strelicama ↑ i ↓ podesite vrednost na kojoj će se izlaz uključivati. Ukoliko ste završili sa podešavanjem, nakon 3 sek uređaj će zapamtiti novounešenu vrednost i vratiće se u osnovni mod rada. Kratkim pritiskom na ↓ na displeju će se pojaviti vrednost donje tačke histerezisa (vrednost ispod koje termostat isključuje izlaz). Dužim pritiskom na taster ↓ vrednost na displeju će početi da blinka . Nakon toga strelicama ↑ i ↓ podesite vrednost na kojoj će se izlaz isključivati. Ukoliko ste završili sa podešavanjem, nakon 3 sek uređaj će zapamtiti novounešenu vrednost i vratićese u osnovni mod rada. Primer: Podesili ste gornju granicu 38, a donju 25. U tom slučaju termostat će upaliti izlaz kada vrednost poraste do 38° C, a ugasiti izlaz kada vrednost padne na 25° C.


Podešavanje za grejanje

Kratkim pritiskom na ↑ na displeju će se pojaviti vrednost donje tačke histerezisa (tačka ispod koje termostat uključuje) Dužim pritiskom na taster ↑ vrednost na displeju će početi da blinka .
Nakon toga strelicama ↑ i ↓ podesite vrednost na kojoj će se izlaz uključivati. Ukoliko ste završili sa podešavanjem, nakon 3 sek uredjaj će zapamtiti novounešenu vrednost i vratićese u osnovni mod rada. Kratkim pritiskom na ↓ na displeju će se pojaviti vrednost gornje tačke histerezisa (tačka iznad koje termostat isključuje izlaz). Dužim pritiskom na taster ↓ vrednost na displeju će početi da blinka . Nakon toga strelicama ↑ i ↓ podesite vrednost na kojoj će se izlaz isključivati Ukoliko ste završili sa podešavanjem, nakon 3 sek uredjaj će zapamtiti novounešenu vrednost i vratićese u osnovni mod rada. Primer: Podesili ste donju granicu 25, a gornju 38. U tom slučaju termostat će upaliti izlaz kada vrednost padne na 25° C, a ugasiti izlaz kada vrednost poraste do 38° C.
 

0612309535 BG/VRAČAR/ JUŽNI BULEVAR ILI BEX/POSTEXPRESS

Obnovljen:

Cena: 900,00 din