Elektromagnetni masažer za vrat i leđa

Lokacija: Beograd (Srbija)
Kategorije: Masažeri
Garancija: Nije nevadeno
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Masažer za vrat sa toplotom, prenosivi priveski masažer za vrat, električni pulsni masažer za vrat i ramena, inteligentna masaža vrata za ublažavanje bolova, tehnologija dvostrukog pulsa, 4 režima masaže 9 intenziteta
MALAN I MOĆAN: Ovaj zagrejani masažer za vrat efikasno simulira tapkanje i pritiskanje ljudske ruke po ramenima i vratu; sa 3 opsega grejanja (98,6° F-102,2° F, 102,2° F-105,8° F, 105,8° F do 109,4° F), možete odabrati pravu temperaturu i intenzitet prema vašim potrebama, preporučuje se da se naviknete na njega od 1-3 intenziteta, jer je zaista moćan.

Vaš saputnik: mini veličina, mekani silikonski materijal, oblik priveska i prenosiv.

Zahvaljujući njegovoj maloj veličini, lako ga možete nositi u džepu i koristiti bilo kada i bilo gde. LCD DISPLAI I MUTE: LCD ekran čini kontrolu lakšom i jasnijom; ovo je potpuno tihi masažer bez ikakve druge buke pri upotrebi, što vam omogućava da se bolje opustite.

Ovaj masažer je dobar izbor za poklon.

Promišljena usluga: Ovaj punjivi masažer za vrat se napaja preko USB-a i dolazi sa USB kablom za punjenje (zamenski utikač nije uključen) koji možete da koristite preko napajanja, računara, adaptera ili čvorišta.

Kada se potpuno napuni, koristite ga 15 minuta dnevno tokom 15 dana, a ako imate bilo kakvih pitanja o tome, mi smo tu da vam pomognemo.

Lagan i neopterećen: udoban ugaoni vrat sa kompaktnom veličinom, tako da možete pritisnuti u bilo kom trenutku, uživati u radosti prenosnog električnog pulsnog masažera za vrat i ramena u bilo kom trenutku, možete koristiti masažer za vrat na putu, kancelariji, na otvorenom, sala za fitnes ili voz i na mnogim drugim mestima

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu! !
Slanjem Brzom postom!

Obnovljen:

Cena: 1.200,00 din