POKLANJA se predivan, mazan i umiljat mačak naučen na stan

Lokacija: Beograd (Srbija)
Starost: 2-5 godina
Pol: Mužijak
Rasa: Domaća obična mačka

Tekst oglasa

Predivan mačak Aki traži svoj zauvek dom. ❤️On još uvek čeka da se neko zaljubi baš u njega, prosto mi je neverovatno da ovako divan mačak još uvek nije udomljen. Nalazi se u Beogradu.
Kontakt: Tanja 0641068814
Star dve ipo godine, očišćen od parazita, vakcinisan, kastriran i naučen na posip. Nađen je kao malo mače u kesi u kontejneru, od tada je odgajan u kućnim uslovima i zbog toga je veoma privržen ljudima. Krupan, prelep, prosto mačak za poželeti. Savršenog karaktera, jako umiljat, OGROMNA mazulja, prepametan, razigran. Nećete ostati imuni na ljubav koju ovaj mačak pruža, jako brzo će vam se uvući pod kožu, jer je zaista predivan. Odlično se slaže i sa macama i sa kucama. Udomljava se isključivo za život unutra, kod nekoga ko će ga voleti, maziti i paziti do kraja njegovog života, a on će to zasigurno višestruko uzvratiti. ❤️Kontakt: Tanja 0641068814
 

(Imamo još maca koje traže dom, ako Aki nije osvojio vaše srce, neka druga maca sigurno hoće. Možete ih pogledati u okviru mojih oglasa ili pisati pa ću vam poslati slike)

Obnovljen:

Cena: nije navedena