Vodootporna muška torbica protiv kradje + USB za power bank

Lokacija: Beograd (Srbija)

Tekst oglasa

Praktičnu torbu koja će ispratiti sve tvoje aktivnosti i koju možeš nositi uvijek i svuda? Ova korisna, multifunkcionalna torba je odličan izbor za muškarca koji vodi savremen stil života!

Stilizovan, moderan i urban dizajn

Izdržljiva i otporna na ogrebotine

Vodootporan, kvalitetan materijal

Posjeduje sistem protiv krađe

Ima ugrađen USB ulaz, za eksternu bateriju i punjenje telefona

Sadrži mnoštvo pregrada unutra i spolja

Multifunkcionalna i moderna
Dostupna je u crnoj boji i dizajnirana savremeno, uklapa se u sve stilove oblačenje, od poslovnih, preko elegantnih do sportskih kombinacija. Mnoštvo pregrada unutar torbe, kao i spolja, čine je izuzetno praktičnom.

Dizajnirana da bude otporna i da traje dugo
Napravljena je od oksford materijala, koji je kombinacija izuzetno izdržljivog poliestera i pamuka. Čak 80% površine torbe je otporno na ogrebotine i habanje, što je čini jako izdržljivom i dugotrajnom.

Vodootporna i pogodna za sve vremenske prilike
Ova funkcionalna torba je napravljena od vodonepropusnih materijala, što omogućava da se bezbjedno nosi po kiši i snijegu. Takođe je i veoma udobna za nošenje zbog postavljenog remena i pametnog dizajna.

Ugrađena zaštita od krađe i opcija korištenja USB-a
Torba sadrži sistem protiv krađe, koji se jednostavno koristi uz pomoć lozinke i koji samo vi možete da otključate. Takođe, u njoj je ugrađena opcija za USB korištenje, što omogućava da koristiš svoj pametni uređaj u svakoj situaciji.

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu
Slanjem Brzom Postom!

Obnovljen:

Cena: 1.700,00 din