Dubak sa zvucnim i svetlosnim efektima dubak

Lokacija: Beograd (Srbija)
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Babi Jumper omogućava vašem mališanu da istražuje okolinu dok uči da samostalno balansira i bezbedno stoji.  
Savršeno za stimulisanje ranih grubih motoričkih veština vašeg mališana sa više od 10 malih životinja za igru. Uključujući igračke koje se okreću jarkih boja i dugmad koja puštaju muziku i svetle kako bi se beba srećno zabavljala satima.

A ako želite malo tišine, muzički nosač se takođe može ukloniti. Njegovi čvrsti čelični okviri se lako sklapaju, a sedište može da se rotira za 360 stepeni kako bi omogućilo bebi da se slobodnije kreće oko svih svojih igračaka.  

Pogodno od 4 meseca do 3 godine.  
Upravo ono što dobijate: 1 k džemper za bebe Pogodno od: Bebe ne treba stavljati u džemper dok ne razviju stabilnost vrata i kontrolu glave. Do 11,3 kg (približno 12 meseci)

Ključne karakteristike: Muzika i svetla koja se aktiviraju skakanjem Razvija i jača grube motoričke veštine Stimuliše interaktivnu igru Podučava uzrok i posledicu Slon koji skače, majmun koji se ljulja, gušter koji se okreće i još mnogo toga.
Beba vrti bubanj da bi aktivirala svetla &muzika (mama ili tata mogu da aktiviraju 4 minuta neprekidne igre) Čvrsti, slobodno stojeći čelični okvir za bezbedno skakanje Nisu potrebni otvori za vrata Element sedišta se rotira za 360° za interaktivnu igru svuda okolo i iznad glave Meka podstavljena jedinica sedišta Tri nivoa visine prilagođavanjeOdvojivi nosač za muziku, sa svetlima i muzikom Izdržljiv okvir, lak za sklapanje.

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu
Slanjem Brzom Postom!

Obnovljen:

Cena: 9.500,00 din